Boots make wishes come true

11/18/2014


De wens om perfecte zwarte laarsjes te vinden. Perfectie zoals ieder meisje op Instagram ze draagt. Perfectie tot in de puntjes. Tadaaa, hier is mijn vondst. Mijn vondst gevonden bij H&M. De winkel waarvan ik in de verste verte niet had verwacht dat ik zou kunnen golddiggen. Maar hier zijn ze. Mag ik aan je voorstellen mijn nieuwe veterlaarsjes. Echt leer. Wat luxe is. Heel veel luxe, want ik vind alles wat leer is, eigenlijk te duur. Gelukkig hebben mijn ouders me deels gesponsord en zakte ik niet in elkaar door een rib die uit mijn lijf werd getrokken. Het is komisch, want dit is mijn zoveelste paar zwarte schoenen. Ik heb bijna alleen maar zwarte schoenen en de gekleurde schoenen die ik heb, draag ik nauwelijks. Mijn zwarte schoenen verslaving. Ik heb ook een zwarte jassen verslaving. En een zwarte hemdjes verslaving. Allemaal zwarte verslavingen en ik ben niet een gothic. Ze zitten heerlijk, maar er is één heel klein nadeel aan deze schoenen. Zodra mijn voeten op de vloer op school zet, begint alles te piepen. Je hoort me vanaf een halve kilometer aankomen. Dit is alleen het geval op de schoolvloeren zover ik weet. Buiten heb ik er geen last van. Het voegt op school een extra melodie toe in mijn leven. Denk je nu, wow dat zijn echt beauties, hier is een linkje naar de laarsjes: klik
Wat vinden jullie van mijn vondst? Draag jij ook graag zwarte laarsjes? 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Wat een leuke laarsjes! Deze kun je echt onwijs leuk combineren :D . En je schrijfstijl is geweldig!

  xx Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt tof! Ik houd ook erg van zwarte schoenen en ik moet mezelf soms dwingen om een andere kleur te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoera voor zulke fijne schoolvloeren! Maar serieus, die schoenen zijn wel echt heel tof. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik heb ook zulk soort laarsjes, geweldig vind ik ze.

  BeantwoordenVerwijderen