Leaves and trees

11/10/2014


En toen deed Claudia een poging om zoals alle perfecte Tumblr foto's bladeren in de lucht te gooien en er zelf ook nog mooi op te staan. Poging één, twee, drie. Uiteindelijk is de foto waarop ik de bladeren nog vast heb, het mooist geworden. Ooit, ja ooit, ga ik nog een perfecte bladeren-gooi-foto maken. De bladeren waren overigens heel vies en nat. Niet bepaald een aanrader. Verder was het gisteren een perfecte dag om outfitfoto's te maken. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en het regende voor de verandering niet. Oh, nu klaag ik heel erg. Maar ik vind herfstweer zonder regen gewoon wat aangenamer om foto's in te maken. Ik jatte een witte blouse van Lydia en ook haar fluffy vest. Het vest heb ik zelf ook, maar hij ligt op mijn kamer in Ede en ik had hem dus niet thuis. Maar Lydia en ik jatten altijd alles uit elkaars kast, dus het was niet heel erg. Ik ben helemaal verliefd op locaties met bomen. Je kunt er zo leuk tussen gaan staan en dan is je foto ineens letterlijk perfection. En natuurlijk helemaal à la herfst, dus een bomenlocatie is was. 

Cardigan: Primark / Blouse: Mango / Jeans: H&M / Schoenen: Nike Liefs,
Claudia

Ook leuk?

16 reacties

 1. Wat een leuke outfit! En inderdaad! Gister was echt de perfecte dag om outfitfoto's te maken! Ik was ook even met mijn camera op stap gegaan haha. En ooit gaat het je lukken om die perfecte tumblr foto te maken haha ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Ik heb dat ook eens geprobeerd met die bladeren, wat een faal hahah :P Superleuke outfit heb je aan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! De foto's zijn ook prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! En idd, het was gister echt geweldig om outfitfoto's te maken, de zon, de blaadjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit! Je zwartte fluffy vest is echt onwijs leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, gooifoto's-met-bladeren zien er altijd zo fancy en mooi uit maar bij mijn pogingen die foto's te maken zijn ze ook altijd vies en nat, huilen. Deze foto's zijn trouwens wel echt leuk, je staat er mooi op! :) En dat vest heb ik ook in het wit en hij is zo warm en zacht en fluffy en fijn. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit en foto's en ja nogmaals, je haar is zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zie je er weer mooi uit <3 Vooral je schoenen en vestje vind ik zo onwijs pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De laatste is literally zo gorgeous gurl. #WOMANCRUSHMONDAY (fuck wednesday)
  XOXOX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker basic maar toch leuk! Die fluffy sweater ziet er heerlijk uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit vind je blouse en cardigan echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tof! En die eerste foto is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind je eerste foto heel mooi! Het lukt mij ook nooit om van die perfecte bladeren-gooi-foto maken, dus heb ik 't allang opgegeven :p Je fluffy vest en sneakers zijn heel tof! xo

  BeantwoordenVerwijderen