Laarsjes, truien en veel warmte

11/05/2014Ik heb heel erg de neiging om de winkels helemaal leeg te kopen nu het kouder wordt. Om meer en meer truien en warme vesten te kopen zoals ik vorige week in een artikel al zei. Esprit is niet een winkel waar ik normaal gesproken zou gaan zoeken naar herfst kleding, maar ik heb mijn ogen uitgekeken naar de mooie basics die dit merk verkoopt. De items die ik jullie laat zien in deze blogpost kun je vinden in de webshop van Esprit. Ten eerste. Laten we het hebben over de collectie aan zwarte laarsjes die Esprit aanbiedt. Heel gevarieerd, maar veel laarsjes zijn helemaal mijn stijl. Hierboven zie je mijn drie favorieten. Het eerste paar dat veel weg heeft van chelsea boots, het middelste paar dat vooral heel simpel is en het derde paar met veters die ik heel tof vind. Ze hebben alle drie een wat stoerdere look en zijn reuze makkelijk te combineren. 


Niet alleen de schoenen vielen mij op, maar ook hebben ze een hele leuke collectie met truien. Vooral heel veel basic kleuren, maar de materialen zijn prachtig. Als je een trui van kwaliteit wil kopen, ben je bij Esprit aan het goede adres. Mijn favoriet is de lichtblauwe trui in het midden. De kleur vind ik echt prachtig! De zwarte trui die boven aan het artikel vind ik ook heel mooi. De structuur aan de voorkant geeft een mooi extraatje aan de simpele, basic trui. 


Destroyed jeans vind ik super leuk voor het najaar en deze worden ook verkocht bij Esprit. De jeans zien er mooi en comfortabel uit. De middelste vind ik het mooist. Het donkere denim geeft een chique uitstraling, maar door de scheuren kun je de broek gewoon casual dragen. 


Voor herfstige dagen kies ik vaak een warme trui of een warm vest en daaronder natuurlijk een comfy joggingsbroek. In de webshop kwam ik joggingsbroeken tegen in allerlei leuke printjes. Ik zie ze mezelf dragen terwijl ik chocolademelk drink en een filmpje kijk. Ook kwam ik langs het grijze, wollen vest. Hij lijkt me heerlijk warm! De items die Esprit aanbiedt, zijn dus super gevarieerd. Van mooie basic items, tot super comfy kleding voor achter de buis.

Welk item spreekt jou het meeste aan? Koop jij wel eens kleding bij Esprit? 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Ah wat een heerlijke items heb je in je collages gestopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de warme truien en vestjes zijn nu zo fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie collage heb je samengesteld. Die truien zien er lekker warm uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die lichtblauwe trui is mooi! Ik ga snel even kieken :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa wauw! Esprit is echt ondergewaardeerd, ik kwam er laatst ook achter dat ze eigenlijk hele toffe dingen hebben! Helaas is het allemaal wel wat duurder.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaaaah jaaaa, zó mooi! (: De laarsjes linksboven en de blauwe trui helemaal rechts zijn echt GORGEOUS gurl :)) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er allemaal erg mooi uit! Vooral de laarsjes zijn leuk<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Vooral het eerste paar laarsjes! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeey, deze items zijn zo cool!
  Leuk dat je ze met ons deelt!
  Ik ga binnenkort denk ik even naar de stad om wat leuke fall items te scoren <3

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen