Herfst favorieten

11/03/2014


Waarom lees je Spotgaai niet in het Engels?! Stel me die vraag alsjeblieft niet. Ik heb de eerste twee delen van The Hunger Games netjes in het Engels gelezen, maar mensen overtuigde mij ervan dat het derde deel moeilijk was. Daarom kocht ik hem in het Nederlands om het mezelf misschien iets makkelijker te maken. Ik lees spotgaai nu voor de tweede keer, omdat bijna het eerste deel van de film uitkomt! Ik ben zo excited. Ik kan niet wachten totdat hij in de bios te zien is. Ik houd eigenlijk helemaal niet van lezen, maar The Hunger Games las ik in één teug uit. Ik ben een echte fan. Het is dus een boek dat ik zo leuk vind dat ik het een tweede keer lees. En dan combineer ik het gewoon met bankhangen en warme chocolademelk. Mijn favoriete combinatie in de herfst.

Om die combinatie nog perfecter te maken, steek ik natuurlijk kaarsjes aan. Sinds ik op kamers woon, branden er bijna 24/7 kaarsjes in mijn kamer. Mijn moeder verraste me met heerlijke geurkaarsen die het woord herfst schreeuwen. Ze zien er uit als de herfst en zo ruiken ze ook. De grote geurkaars is te koop bij het Kruidvat en het merk Bolsius bij meerdere winkels. Ze ruiken heerlijk naar kaneel, wat ik de beste geur vind in de herfst. Ondertussen luister ik op Spotify naar mijn favoriete herfst playlist. (Klik hier om naar de afspeellijst te gaan.) Ik eet speculaasjes. Alleen maar speculaasjes. Het liefst wel. Oh en niet te vergeten: chocolade letters. Daarbij drink ik dan herfst thee. Want herfst thee smaakt naar herfst en dan voel ik me extra herfstig. Om mijn voetjes warm te houden, leef ik in een fluffy vest en in fluffy sokken. Binnen draag ik leggings, maar buiten niet. Want een legging is geen broek, zoals mijn moeder zegt. Ik ben het daar wel een beetje mee eens, maar als ik thuis ben show ik gewoon mijn ass in een legging. Een oversized trui erop en voilà, ik ben comfy tot de macht honderd.


And last, een sjaal waarin ik leef. Het is een soort herontdekking geweest. Eigenlijk draag ik altijd een saaie zwarte sjaal, maar in mijn kast lag deze blauwe sjaal en mijn oogjes begonnen te glinsteren. Nu draag ik hem bijna dagelijks en hij geeft iedere outfit een beetje extra kleur. Ik moet zo naar de bushalte fietsen en ik ga hem heerlijk om mijn koude halsje heen knopen om mezelf warm te houden. Deze week heb ik een paar deadlines en toetsen, dus ik moet nog even aan de slag. Gelukkig zijn het maar twee toetsen en niet tienduizend, zoals ik dat bij andere opleidingen soms hoor.

Wat zijn jouw herfstfavorieten? En wat zijn jouw plannen voor vandaag? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Hmmm vooral geurkaarsen vind ik zo ontzettend fijn, daar kan ik zo van genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk artikel. Ik ben ook zo gek op kaarsjes, ze maken alles net even een beetje gezelliger! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten , de apple cinnamon gear is echt heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lees lekker in welke taal je wilt meid! Ik heb boeken in het engels en in het nederlands ;-)
  En die Apple cinnamon gear lijkt me echt lekker ruiken x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie favorieten ! Hmmm speculaas, heerlijk ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh ik spot kaneel kaarsjes, aaah zo heerlijk! Echt herfstig!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik moet spotgaai toch maar eens gaan lezen :)
  Leuk artikel zeg, en die Yankee Candles moet ik ook eens uit gaan proberen <3

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke favorieten! The hungergames heb ik ook in één keer uit gelezen, zo'n leuk boek. Ben nu ook heel benieuwd naar de andere delen, ik hou ook altijd erg van geurkaarsen, mijn favoriet is die van de ikea met vanille geur. <3

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke favorieten heb je! Ik vind geurkaarsen ook heerlijk xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. The hungergames.. ik heb ze allemaal in het Nederlands gelezen.. lekker makkelijk :D
  Kaarsjes heerlijk en super lekker warme pantoffels met thee en een boek maken het helemaal af.
  Succes met je toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kaarsjes zijn zeker en vast mijn favoriet in de herfst! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen