Een nieuwe sjaal en een sokkenverslaving

1/02/2015


Ik kan nu officieel zeggen dat ik in de menigte fashionbloggers pas. Ik heb namelijk een sjaal met ruitjes gekocht. En niet zomaar een sjaal met ruitjes. Nee, een sjaal met ruitjes van Primark. Ik heb niet het exemplaar gekocht die aan iedere kant een ander patroon heeft, want die heeft écht iedereen al. Ik kon hem overigens ook niet vinden in de winkel, dus dat scheelt. Ik vind de trend leuk, dus waarom zou ik er dan ook niet gewoon aan meedoen? Ik hoor er weer helemaal bij. Yes. Hij doet me eigenlijk heel erg denken aan de herfst, dus ik vraag me wel af waarom deze trend niet een paar maanden eerder zo wow was. Het is trouwens een hele warme, dikke sjaal. En heel zacht. Ontzettend zacht. Niet zo'n vervelende kriebelsjaal waardoor je zowat uitslag in je nek krijgt. Ik voel me fabulous als ik hem draag met een zwarte jas. Hij kostte zes euro, dus ik hoefde niet eens te twijfelen. Plus het feit dat ik nog geld op mijn giftcard van de Primark had staan. Giftcardshopper enzo. 


Je kunt mij niet in een Primark neerzetten zonder dat ik er met sokken uitkom. Vooral niet als je voor drie paar sokken maar één euro betaalt. Ik weet niet of dit de bedoeling was, want op het prijskaartje stond iets meer. Maar bij het afrekenen ging mijn koopjeshart sneller kloppen. Ja klopt, ik heb een koopjeshart. Het komt denk ik doordat ik student ben. Alles met een oranje sale sticker vangt mijn blik als de snelheid van het licht. Maar bij de Primark zijn alle sokken goedkoop, dus dan koop ik ze toch wel. Een paar maanden terug kocht ik ook al sokken met een kanten randje. Ze geven me een girly girl gevoel. Nu zag ik én pastelkleuren, én kanten randjes én een prijs van bijna nul euro. *hearteyes emoij enzo*. Dus deze sokjes voeg ik weer toe aan mijn verzameling en ik kan dan weer naar mijn voeten kijken en zeggen: 'ja, jullie dragen lieve sokjes!' 

Heb jij ook een zwak voor sokjes bij de Primark? 

Ook leuk?

23 reacties

 1. Leuke sjaal hè! Ik heb hem ook al een hele tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super mooi! Vooral die sokjes zijn echt schattig! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik haal ook altijd sokken bij de Primark omdat mijn wasmachine sokken eet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh super leuk! Die sjaal is zo mooi! En ook echt eeeeelke keer als ik in de Primark ben koop ik sokken, super herkenbaar dus! Maar ze hebben gewoon ook van die leukeee! Haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je sjaal is leuk! <3 Ik heb mezelf vorige week ook getrakteerd op een prachtige sjaal, Ik krijg plots inspiratie voor een outfitpost. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah, die sjaal is echt geweldig. Ik heb hem ook hahaha. Leuke sokjes! ik koop ze eigenlijk nooit bij de primark... toch eens naar gaan kijken. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah grote liefde voor schattige sokjes ♥ De sjaal is ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahah wat erg, ik ben ook zo'n persoon die iets koopt wat iedereen heeft. Je sjaal is prachtig, de kleuren combinatie - so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In Den-Haag had je geen sokken en ik wel. Lekker puh!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die sokjes zijn echt geweldig. Mijn koopjeshart begint nu ook sneller te kloppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, ik heb ook een zwak voor primark sokken, dan wel die fluffy sokken. Steeds als ik ze zie wil ik ze in mijn mandje stoppen, want ze zitten zo lekker en zijn zo goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat zijn die sjaals toch leuk!
  Ik wil er ook een! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Primark sokken <3 zelfs m'n vriend heeft een liefde voor primark sokken..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah, wat een lieve sokjes! Echt heel schattig met dat randje. Die sjaals zijn inderdaad helemaal hot (je krijgt het er letterlijk heet van, hahaha) Maar ze zijn serieus heel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen