Ik kom stiekem gewoon uit Schotland hoor

1/20/2015


Oké, ik kom met het bekijken van de foto's erachter dat ik een totale H&M girl ben, want alles wat ik draag komt van de H&M. Exclusief ondergoed, maar dat zie je gelukkig niet. Laatst kocht ik een sjaal met ruitjes en sindsdien heb ik een kleine ruitjes obsessie. Alles met ruitjes is leuk. Maar ik probeer me in te houden, want een kast met alleen maar ruitjes is ook zo geruit. Dit keer is mijn bottom het geruite slachtoffer. Dit rokje kocht ik in de sale bij de H&M. Ik ging de pashokjes in met drie geruite rokjes. Eigenlijk wilde ik ze allemaal kopen, maar ik heb voor deze gekozen. Voor een tientje nam ik hem mee en ik kocht dezelfde dag dit truitje erop, ook voor een tientje. Ik had hem al in minimaal drie winkels zien hangen en telkens niet gekocht. Toen zag ik hoe perfect hij op het rokje stond en kon ik mezelf weer niet inhouden. Maar zeg nu zelf, de combi is toch best wel pro? Om op de titel terug te komen. Wat als ik uit Schotland kwam? Dan zou ik Engels praten, met een leuk accent. In een mooi landschap wonen. Doedelzak kunnen spelen. Dichterbij Engeland wonen. En, geheel blenden in de menigte met mijn Schotse, geruite rokje.


Ik ging ook nog met een dude op de foto. Aline maakte foto's van mij bij een heel druk kruispunt. Constant reden er auto's langs en iedereen vond het raar. Dan ben je in Breda en verwacht je dat mensen toch wel eerder outfitfoto's makende meisjes hebben gezien. Maar nee, het leek een raar fenomeen voor hen te zijn. En als mensen niet raar keken, waren ze Aline's ass aan het checken vanuit hun auto's terwijl ze foto's van mij maakte. Grappig dat mensen dat zomaar doen zonder enige schuld te voelen. Deze meneer daarentegen vond het een feestje om even z'n arm om me heen te slaan en op de foto te gaan. Dit soort mensen vind ik de allerleukste. Lekker spontaan. Ik hoop dat deze meneer ooit zijn eigen hoofd op Google gaat zoeken en dat hij dan deze afbeelding vind. Hallo meneer, u was aardig! Is je trouwens iets opgevallen aan mij? Op een lichaamsdeel? Als je het ziet, moet je een comment achterlaten en dan vind ik je leuk, grappig en slim. 


Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

22 reacties

 1. Claudia....... heb je lipstick op je hand??? (ben ik nu grappig?) Oh en trouwens je bent gorg en fab en pret en omg zullen we samen op reis naar schotland?????? dat wil ik echt.

  tschuss! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I LOVE YOU SO MUCH, WANT JE ZIET HET METEEN. WOW. Ja, ik zou graag met je op reis willen naar Schotland, Laura. Maar je moet het wel met een ring vragen. Voor het fancy effect. En dan antwoord ik 'ja'.

   Verwijderen
  2. Dat wordt wel een beetje een anticlimax dan nu ik het antwoord al weet he.......

   Verwijderen
  3. Nou, dan koop je die ring in ieder geval niet voor niets he......

   Verwijderen
 2. Oh ik had die lipstick niet eens in de gaten totdat ik die comment zag. Ik zat meer na jou te kijken en niet naar je hand haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je outfit is erg mooi! Wat grappig dat je nog lipstick op je hand had haha dat zag ik niet eens totdat ik de eerste reactie las

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Shirtje is inderdaad erg leuk. IK DACHT DAT HET STIFT WAS. (lekker aan het kleuren geweest)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahaha wow, ik had echt moeten doen alsof het stift was, want dat had nog veel grappiger geweest. LOL

   Verwijderen
  2. Je bent ook erg grappig. WIHI

   Verwijderen
 5. Leuk shirtje! Hahaha mij viel de lipstick ook niet op..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat staat dat rokje leuk in combi met die zwarte kanten top!
  Leuke foto's ook!
  Heel leuk dit artikel! thanks for sharing ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je heel leuk :) Ruitjes zijn altijd goed haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super toffe outfit ! Het rokje is heel erg leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou echt van dat patroontje! Hahaha, die man, wat een held

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind dat rokje echt geweldig. Perfecte kleurencombinatie ook.

  BeantwoordenVerwijderen