Ik heb maar één favoriete jas

1/31/2015


En maar één favoriete sjaal. De combinatie van beide vind ik nog veel leuker. Ken je dat gevoel dat je iets draagt wat je gewoon altijd wil dragen, omdat je je een queen voelt? Ik voel me een queen als ik deze jas en sjaal draag. Ik voel me ook een queen, omdat Naomi van little keys to happiness deze sjaal ook heeft. Twinning, yes. Ik kan echt werkelijk waar, zonder overdrijven, tachtig artikelen schrijven over hoe geweldig ik deze sjaal vind. Eén van die artikelen gaat dan over het aantal andere mensen dat ik met dit baby'tje heb zien rondlopen en fancy heb zien voelen. Mijn jas is qua style bijna het tegenovergestelde van de jas. Niet casual en eigenlijk best netjes, maar ik ben een rebel, dus ik draag ze samen. Nee, het geeft een leuk contrast. Ik weet trouwens dat ik zoveel van de jas houd, omdat er best vaak knopen afvallen en ik ze er altijd weer op naai. Nou ja, op borduur. Naaien kan ik niet. Borduren ook niet. Maar zolang ik gewoon een zwart draag gebruik, zie je er niets van en is het best oké. Ik vind het in ieder geval oké. En ik moet ermee lopen. Dus dan is het goed. En natuurlijk heb ik maar één favoriete jas. Als ik er twee had, zou ik iedere dag moeten kiezen welke jas ik aan wil doen. Weer een extra struggle. Want ik heb ook al tien favoriete truien, tien favoriete broeken en tien favoriete kleuren oogschaduw. Ja echt. The struggles are real. 

Jas: Pull & Bear - Sjaal: Primark - Broek: ZARA - Schoenen: H&M 
Heb jij een constante voorkeur voor dingen in je kledingkast? Of heb jij ook een keuzestruggle tussen tien dingen, omdat je alles leuk vindt? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Super mooie jas! Staat je ook erg leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je echt goed, ik snap dat het je favoriet is!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk die sjaal en jas, luf<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. laaaaahf je jas en je sjaal en je hoofd en alles. DOEI XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh dat heb ik nu ook met mijn jas. Ik voel me echt zo stoer in mijn jas :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK HEB ECHT PRECIES HETZELFDE MET MIJN JAS EN MIJN SJAAL EN QUEEN FEELINGS. Je jas is tof, en je sjaal ook. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah zo super leuk geschreven weer! Ik heb helaas geen favoriete jas (vind ze net niet meh haha) maar wel een favoriet blousje en favoriete cosmetica :)

  BeantwoordenVerwijderen