Photo diary - 2014 werd 2015

1/04/2015


Neeeee, ik heb geen goede voornemens. Gewoon nul goede voornemens. Ik heb wel doelen. Ik wil mijn propedeuse halen, in de zomervakantie ergens naartoe reizen en heel veel nieuwe mensen leren kennen. Vandaag voelt eigenlijk niet anders dan vorige week, omdat er in plaats van 14 een 15 staat achter de twee en de nul. Iedere dag is anders, maar eigenlijk ook helemaal hetzelfde. Nu verwacht je van dit artikel honderd foto's van vuurwerk en perfecte Tumblr foto's die met een goede sluitertijd zijn gemaakt. Van die foto's waarin perfect 2015 is geschreven met sterretjes. Nou ik heb een hele goede uitleg daarover. Ik vierde oud en nieuw bij een vriendin thuis en had mijn camera meegenomen. 's Middags maakte ik foto's van haar en deze zette ik meteen op mijn laptop. Je voelt het uiteraard al aankomen. Ik was mijn freaking geheugenkaartje vergeten uit mijn laptop te halen en alle geheugenkaartjes die zij in huis kon vinden, deden het niet in mijn camera. Daar ging mijn eenmaal per jaar opportunity. Volgend jaar beter. Ja, volgend jaar maak ik honderd perfecte nieuwjaarsfoto's. 


Gelukkig vergat ik niet altijd mijn geheugenkaartje en heb ik mega veel foto's gemaakt van de sneeuw, leuke winterse dingen en dingen die ik nooit meer wil vergeten. De beste herinnering is uiteraard de afbeelding rechtsboven. McDonalds voelt écht als mijn thuis. Ik kan er gewoon helemaal mezelf zijn en uiten hoeveel ik van eten houd. En ik ben erachter gekomen dat de chocolademelk bij La Place de allerbeste is. Enjoying tot de macht duizend om precies te zijn. Ook ging ik schaatsen en kijk even op de foto hierboven hoe schattig. Er was een stelletje aan het kunstschaatsen en aaaw het was zo lief. Ik heb ze op de foto gekregen op de mega gezellige ijsbaan. Ik ben overigens wel keihard gevallen, waardoor mijn hele broek vies was. Ik werd best wel uitgelachen. Ik lachte mezelf ook wel uit. Een leer voor mij: doe nooit wedstrijdjes snel schaatsen met mensen die het ook écht kunnen. De middag voordat ik ging schaatsen was ik in Arnhem waar ik de meest geweldige sjaal ooit kocht bij de Primark. Vrijdag ging ik weer winkelen en kocht ik weer ruitjes. Een rokje om precies te zijn en ik ben nu al zó excited om er een outfit mee te maken. Samen met Lydia was ik in Dordrecht waar ik de foto bovenaan dit artikel maakte. Dordrecht is echt een mega leuke stad en dat besef je pas als je goed om je heen kijkt. De huizen zijn leuk en de hele stijl geeft me gewoon kriebels om er foto's van te maken. Ik ga kerst missen. Voor mijn gevoel is het nu alweer bijna zomer. 


Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

4 reacties

 1. Erg leuk om te lezen! Reizen, dat ga ik deze zomer ook doen. Alleen of met een vriendin. Lijkt me echt heel gaaf! Overigens is die foto van het stelletje echt mooi gelukt. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk! Als nog super mooie foto's allemaal, jammer van die andere, maar ach, gelukkig komen er nog genoeg oudejaarsavonden haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Al enig idee waar je heen gaat deze zomer? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm misschien Londen en anders met mijn ouders mee naar hopelijk Duitsland :)

   Verwijderen