Primark in Dordrecht is geopend!

12/01/2015

Primark in Dordrecht is vandaag geopend! Samen met andere bloggers en pers mocht ik de winkel voor de opening bekijken. Benieuwd hoe de winkel er van binnen uitziet?

Primark Dordrecht
Het nieuwe filiaal bestaat uit twee verdiepingen en is te vinden in de Drievriendenhof. Een hele leuke aanwinst voor de Drievriendenhof. Dordrecht is weer een leuke winkel rijker en ik ben er erg gelukkig mee. Het is een half uurtje reizen vanaf het huis van mijn ouders.

In de winkel stond van alles klaar om te eten en te drinken. Vooral de perensapjes vond ik goed geslaagd. Ik drink nooit perensap maar ik vind het wel heel lekker (fun fact right?). Het eten was allemaal heel fotogeniek, dus alle bloggers fotografeerden erop los (erg leuk gezicht).  

Hoe leuk is dit kleed? Er was een compleet deel ingericht speciaal voor kerst. De winkel is groot, maar niet heel groot. In het filiaal in Den Haag is het assortiment veel groter. Vooral het deel met schoenen vond ik erg klein. Wel is de winkel heel leuk ingericht. Het zag er voor de drukte ook nog heel mooi uit, maar ondertussen zal het wel een bende zijn geworden.

Primark Dordrecht
Vanaf vandaag kun je dus ook in Dordrecht een Primark vinden. Een fijner filiaal dan bijvoorbeeld Rotterdam Alexandrium en voor mij ook dichterbij. Dordrecht is als winkelstad nu een stuk completer geworden. Overigens is Dordrecht ook een leuke stad om te bekijken, dus je kunt er wellicht een shop- en kijktripje van maken.

Ga jij winkelen bij Primark in Dordrecht? Liefs, Claudia

Ook leuk?

16 reacties

 1. Wauw, snelle jelle jij! Ik kan niet wachten om deze Primark met een bezoekje te gaan vereren, het ziet er geweldig uit in ieder geval :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah coole foto's! Het was leuk om je te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Primark: wie weet breng ik ooit nog eens een bezoekje aan Dordrecht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Gaaf dat je bij de opening mocht zijn, wij hebben ook een filiaal in Nijmegen maar toen ik nog in Gorinchem woonde ging ik altijd graag winkelen in Dord. Tof dat daar nu ook een Primark is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja natuurlijk ga ik! Haha, lekker dichtbij en je foto's zijn heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, er komen steeds meer. Ik ben gisteren voor het eerst in de Primark in Nijmegen geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb inmiddels een beetje een haat liefde verhouding met de Primark. Ja, het is goedkoop, maar toch heb ik het gevoel dat er wel een luchtje aan zit. Voor zover er frisse lucht is in een overvolle primark. Maar goed, ik schenk ze toch elke keer weer een bezoekje, en dan kan ik die zachte onesies en warme sokken toch niet laten liggen! (Stiekem bestaat de helft van mijn kast uit Primark dingen, maargoed) En natuurlijk heb je weer hele mooie foto's gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben echt nog nooit van mijn leven in Dordrecht geweest, volgens mij niet eens in de buurt haha.
  Ik ben niet de grootste fan van primark aangezien ik meestal compleet claustrofobisch wordt van de drukte daar maar als dordrecht zo leuk is als je het zegt wil ik het er wel op proberen te wagen hihi
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leeuk, weer eentje erbij! Helaas is Dordrecht echt mega ver van mijn huis, dus gelukkig gaat die van Groningen over een paar maanden ook open!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf om in een nette primark te staan. Zelf ga ik denk ik niet naar de Primark in Dordrecht. Dit omdat Almere beter bereikbaar is vanuit het noorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat tof dat je bij de opening was! Dordrecht is niet zo dichtbij mij, maar wie weet kom ik nog eens in de Primark daar als ik in de buurt ben. Leuke foto's heb je gemaakt en dat perensapje klinkt trouwens goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vond het ook een mega mooie winkel!

  BeantwoordenVerwijderen