Inhoud Lush Celebrate + reviews

12/27/2015

Lush Celebrate
Nooit eerder was ik zo gek op een cadeautje. De verpakking alleen al maakt me vrolijk en de inhoud, oh de inhoud maakt me intens gelukkig. Nee maar echt, dit is een geweldig leuk cadeau. Ik schrijf nauwelijks over dit soort dingen, maar dit verdient een primeur inclusief reviews. Ben je benieuwd wat ik van de inhoud van Lush Celebrate vind? Ik heb over ieder product een korte review geschreven. Al kan ik nu al zeggen dat ik razend enthousiast ben. 

Lush Celebrate
Dit pakket heeft de volgende daverende, fijne inhoud: Ocean Salt scrub (70g), African Paradise Body Conditioner (45g), Red Fun (100g), Peace Mini Massagebar (30g) en Honey I Washed The Kids (120g). 

Ocean Salt scrub
Ocean Salt face and body scrub
Het eerste wat me opviel bij het gebruiken van deze scrub is de zoute smaak. Als je je gezicht scrubt en je spoelt het van je gezicht af, lijkt het even alsof je in de zee aan het zwemmen bent. De scrub is wat ruwer en daarom ook niet geschikt voor een heel gevoelige huid. Zelf is het wel oké op mijn gezicht, maar ik gebruik de scrub liever op andere delen van mijn lichaam. De geur is heel zoet. 

African Paradise Body Conditioner
African Paradise body conditioner
Ik stond zó versteld van dit product. Ik verwachtte in eerste instantie het minst van dit potje, maar het heeft me het meest verrast. Bij het aanbrengen op de huid is je huid binnen een paar seconden extreem zacht. En ik zeg expres extreem, want het is écht heel zacht. De geur is exotisch en niet extreem zoet. Het heeft een fijne mix van geuren. 

Red Fun
Red fun
Een product dat je op je lichaam kunt gebruiken en je haar mee kunt wassen. Op mijn lichaam is het een heel fijn product. Je breekt een stukje af en je wrijft dit tussen je handen terwijl je je handen nat laat worden. Er komt een heerlijke zomerse geur vrij en zo'n beetje alles kleurt rood. Ik geniet iedere keer zo van de geur. Het is op dit moment één van mijn favoriete geuren (naast de geur van chocolade en versgebakken pizza) (ja, daar zijn de pizza- en chocoladegeuren weer). 

Peace Mini Massagebar
Peace Mini Massagebar
Dit is een ontzettend fijn ding. Als het in contact komt met warmte van je lichaam, komt er een zachte boter vrij die heerlijk ruikt. Ideaal om te gebruiken nadat je hebt gedoucht of om mee te masseren. Het maakt je huid heerlijk zacht en het is veel leuker om te gebruiken dan bodylotion. 

Honey I Washed The Kids
Honey I Washed The Kids
Een hele leuke naam om je zeep te noemen. Dit zeepje is volgens de mevrouw in de winkel van Lush één van de meest bekende Lush zeepjes. De geur is heerlijk zoet. Vooral de honing ruik je. Dit is vooral fijn om bijvoorbeeld je handen mee te wassen. Zelf gebruik ik het minst graag zeep onder de douche, omdat het toch een stug gevoel op je huid achterlaat. Dan pak ik liever een gewone douchegel. Maar dit is persoonlijk en hoeft voor jou niet zo te zijn. 

Deze producten zijn stuk voor stuk heel fijn. Als ik een favoriet moet benoemen, maak ik het mezelf heel moeilijk. Als ik echt moet kiezen, ga ik voor Red Fun, omdat dit gewoon een heel leuk product is om te gebruiken en het ruikt veel te lekker. 

Heb jij één van deze producten geprobeerd? Ben je een Lush liefhebber? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

4 reacties

 1. Ocean Salt is zo fijn! <3 Ik ben heel erg benieuwd naar de zepen van Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke review! Nu ben ik ook benieuwd naar de producten van Lush

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke producten zijn dit! Ik vind de giftsets van Lush altijd zo leuk. African Paradise heeft mij ook verrast! En wat een cutie, die mini Peace massagebar. Volgens mij is dat de enige massagebar die ik níet heb van Lush, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mwoohhh, wat lekker al die producten! Waarom is het zo duur...... Maar goed. Leuk dat bokeh ook trouwens. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen