Een stranddag in december

12/29/2015

honden op strand
Een stranddag in december zou ik mezelf dus nooit aandoen. Veel te koud. Maar het is een traditie geworden bij mij thuis. Naar het strand met kerst. Op tweede kerstdag zijn we naar Hoek van Holland strand gereden om even uit te waaien. Waaien deed het zeker (zand overal). Het was ook helemaal niet koud en het was prachtig om te zien hoe de wind het zand deed waaien. 

spelen met hond op het strand
strandjuten
blaffende honden
Deze schoen lag zonder enige reden op het strand en was erg fotogeniek. Kelly (ons lieve hondje) wist er wel raad mee en heeft dat ding eens goed door elkaar geschud. Ze heeft ook heerlijk gezwommen. Wij overigens niet, want het was geen nieuwjaar, dus geen duik nodig (goede reden, ja klopt). Het is ontzettend moeilijk om een hond scherp op de foto te krijgen, dus ik ben heel trots op alle scherpe foto's die ik van Kelly heb geschoten. Ze beweegt echt heel erg. 

Duinen bij Hoek van Holland
harde wind op strand
shoes in sand
Ik vind het een hele goede traditie om met kerst naar het strand te gaan. Het strand is even zo'n andere omgeving en je voelt je helemaal rustig. Je hoort de wind en blaffende honden en je kunt eindeloos ver weg kijken. Fijn om een uurtje zo door te brengen. 

Ben jij net zo dol op stranddagen als ik? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

8 reacties

 1. Hele mooie foto's! Ik vind een dagje strand zo fijn, heerlijke uitwaaien en de zee zien <3 Ben er nu al wel een tijd niet meer geweest, dus moet gauw maar weer eens gaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's! Ik kom zelf niet heel vaak op het strand (behalve op vakantie), maar het is altijd heerlijk (en jullie hebben ook geluk gehad met de warme temperatuur). Wie weet doe ik ooit nog een keer de nieuwsjaarsduik. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne foto's. Zelf houd ik ook ontzettend van stranddagen!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zo een stranddagje, ja nu kan het nog. Mooie fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat dat in December nog kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh heerlijk, om naar het strand te gaan. Wij komen er op z'n hoogst 1 keer per jaar en dan moet het wel erg warm zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben eerlijk gezegd al een hele tijd niet meer naar het strand geweest, ik weet niet eens meer hoe dat irritante gevoel voelt wanneer het zand overal zit, haha. Wat een mooie foto's en hoe scherp is die foto van Kelly!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik woon heel dicht bij het strand dus kom er regelmatig en vind het ook echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen