Geshopt bij Primark

12/06/2015

Tijdens mijn bezoekje aan Primark zag ik wat leuke dingetjes hangen. Omdat het filiaal in Dordt net nieuw is, was het een feestje om te winkelen. Alles hing nog heel netjes in de rekken. Primark shoplogs doen het op één of andere manier heel goed in blogland, dus hey, kijk mee. 

Primark shoplog
Primark shoplog
Ik koop nooit hetzelfde ding in twee kleuren. Maar deze truitjes worden door iedereen aangeraden en ze zijn maar zeven euro. Ik koos zwart (duh) en blauwgrijs (favo kleur van mijn vriendje). Het zijn hele fijne, warme truitjes met een hoge hals. Mijn tweede geruite sjaal is ook binnen. Dit keer zonder kleurtjes en lekker basis, zodat ik kan combineren tot ik een ons weeg. Dit dingetje was voor vijf euro te krijgen. Heel veel andere sjaals overigens ook.

Pyjama Primark
scented candle primark
Een pyjamabroekje (vijf euro) en geurkaars (één euro, ja de geurkaarsen zijn niet heel duur) voor de filmavonden in bed. Nee maar echt, ik kon het broekje niet laten liggen. Blauw, ruitjes en kant. Ook verkrijgbaar in een lange variant overigens. De geuren vond ik een beetje tegenvallen, al vond ik deze variant wel lekker ruiken. Ik zag ook een aantal leuke vesten hangen, maar met mijn vestencollectie die huge is, heb ik niet een nieuw vest nodig. Maar voor basics is het leuk om even bij Primark te gaan kijken. Voor cadeautjes ben je ook aan het juiste adres. 

Wat koop jij graag bij Primark? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Ahh wat een leuke aankoopjes! Ik vind die sjaal echt prachtig, en die truitjes lijken me heerlijk zacht :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, ik heb die geurkaars voor Sinterklaas gekregen. Andere geur alleen: vanille en kokos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke items heb je gescoord! Ik ben afgelopen vrijdag nog in de Primark geweest in Almere, ik kan er nooit met lege handen uit komen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt je nog goed in kunnen houden, bij mij gaat er meestal veel meer mee als ik bij de Primark kom. Vooral dat broekje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie, mooie foto's en toffe aankopen ^^ Ik heb die sjaal toevallig ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha volgens mij wordt dit ook zo'n sjaal die iedereen heeft haha. Liefs

   Verwijderen
 6. Bij Primark slaag je altijd, leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke aankoopjes! Dit herinnert me eraan dat ik dringend nog eens moet binnenspringen in die in Hasselt, maar daar is het altijd zo ongelofelijk druk!

  BeantwoordenVerwijderen