Cadeautjes

12/14/2015

Naam in chocoladeletters
Naast de huuuge amount of chocolade die ik heb gekregen, bracht 5 december nog veel meer leuke cadeautjes. Heb je nog geen idee wat je je vriendin, moeder, tante, hond, kind, cavia, oma of een ander willekeurig persoon moet geven voor met kerst? Deze cadeautjes zijn leuk. Keuze uit van alles, want ik heb hele diverse cadeautjes gekregen dus er zit voor jou ook wel wat bij. Anders val ik nogmaals terug op de chocolade.

Lush cadeau
Een cadeautje van Lush ◇ Op dit moment ligt Lush vol met leuke pakketjes om cadeau te doen. Je krijgt je cadeau dus mee zoals het hierboven op de foto staat (ja, bizar hoe leuk). Ik had nog nooit iets van Lush geprobeerd (wat?) en ben nu al helemaal gek op de producten. Zal ik een artikel maken over wat in het cadeau zit? 

Yellow moon homesocks
Sokken ◇ Toevallig beide blauw en toevallig beide oh zo fijn. Links een paar warme sokjes met héle schattige beertjes en streepjes van Forever 21. Daarnaast een paar fijne fluffy sokken. 'Sokken zijn altijd een goed cadeau', zou mijn levensmotto kunnen zijn. 

Nivea Happy time shower cream
Douchegel ◇ Want cliché, maar kan niet ontbreken. Nivea is één van mijn favoriete merken om te gebruiken onder de douche. -vanaf nu dus naast Lush- Net als sokken, altijd goed.

HEMA it's my beautiful skin day
Dag- en nachtcrème ◇ Mijn favorieten. En mijn lieve vriendje weet welke ik gebruik, dus ik had al weer nieuwe gekregen op 5 december voordat ik ze zelf had gekocht. Deze kun je voor een klein prijsje bij Hema kopen en ik vind het de fijnste crèmes die ik heb geprobeerd op mijn gezichtje.

Forever 21 necklace
Een ketting ◇ Deze van Forever 21 is zo'n mooi plaatje. De kleuren, de steentjes, alles vind ik er leuk aan. Cadeautjes vinden voor sieradenliefhebbers is bij Forever 21 no problem. 

Heb jij je kerstcadeautjes al binnen? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

6 reacties

  1. Wat een leuke cadeautjes, vooral de cadeauverpakking van Lush vind ik echt super gaaf. Heel leuk om te krijgen en je hoeft een moeite te doen om alles in te pakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van cadeautjes. Geven en krijgen is allebei leuk. Die ketting is zo mooi!<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. aah wat een leuke cadeautjes! Vooral die sokjes zijn echt zo schattig! :)

    BeantwoordenVerwijderen