Best gelezen in 2015

12/31/2015

Zelf vind ik het interessant om te weten welke artikels op blogs het het best hebben gedaan in 2015. Ik heb even uitgezocht welke verhaaltjes bij jullie het meest in de smaak vielen. Wat meteen opvalt is dat eigenlijk alle artikels in december zijn gemaakt. Dit komt denk ik doordat ik sinds eind november echt mijn draai begin te vinden in het bloggen. Super, want ik begin steeds meer een goed ritme te krijgen. Zelf sta ik niet heel erg versteld van welke artikels het meest zijn gelezen, want ik vind ze zelf ook het leukst. Ik heb de vijf meest bekeken op een rijtje gezet. 

1. Outfit: kabeltrui en skater skirt 

Heel erg leuk dat op één een outfit staat. Zelf ben ik ook groot fan van outfitfoto's van andere bloggers en zelf foto's schieten vind ik nog veel leuker. Klik hier voor het artikel. 

2. Zwart-wit fotografie #2
Héél erg leuk dat dit in de smaak valt. Ondertussen heb ik al drie keer een blogpost gemaakt met zwart-wit fotografie en het bevalt me heel goed. Ik maak graag zwart-wit foto's en het is nu een vast onderwerp op mijn blog. Het is een uitdaging om telkens weer wat nieuws te bedenken. 

3. Primark in Dordrecht is geopend! 
Ook van deze blogpost had ik zeker verwacht dat het een goed gelezen artikel zou worden. Natuurlijk wil iedereen weten hoe een nieuw Primark filiaal er van binnen uitziet, dus ik heb toen meteen de middag na de opening een artikel gemaakt met foto's van het filiaal. Het werd erg gewaardeerd. 

4. Mijn fotomuur
Een blogpost over mijn fotomuur van foto's die ik afdrukte bij Artifact Uprising. Mijn complete Instagram feed hing aan mijn muur met daaronder gezellige lampjes. Succes gegarandeerd. 

5. Geshopt bij Primark 
Als laatste, maar zeker niet de minste mijn Primark shoplog. Zelf ook één van mijn favorieten om te bekijken. Op één of andere manier is zo'n beetje iedereen geïnteresseerd in de goedkope shit die ieder blogmeisje bij Primark koopt. Onder andere kocht ik mijn op dit moment favoriete coltruitje en een heerlijk warme sjaal. 

Welke blogpost is jouw favoriet? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Ik volg je blog nog niet zo lang, maar toevallig heb ik deze artikelen allemaal met plezier gelezen. Ik zal je dan ook zeker blijven volgen in 2016. Alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst, Claudia. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof om te horen :) Ik hoop dat je een hele leuke avond hebt gehad. Liefs

   Verwijderen
 2. Leuke posts allemaal! Alvast een heel fijn en gelukkig 2016 gewenst. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat de blog met de zwartwit foto's er tussen zit. Ik kan echt minuten naar zo'n foto turen en er dingen op ontdekken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke artikels allemaal! Ja je zwart wit foto's zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal leuke posts! Ik merkte ook dat je lekker bezig was met je blog deze maand! Fijne jaarwisseling ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je blogs zijn zo leuk! En je foto's worden echt steeds mooier <3 Bij ons doen Primark artikelen het ook erg goed, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zo blij dat ik je blog gevonden heb! Je maakt zulke mooie foto's, waardoor je mij helemaal geïnspireerd hebt om weer wat meer tijd en energie in fotografie te steken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief! En doen hoor, fotograferen is zó leuk :) X

   Verwijderen