Zwart-wit fotografie #4

1/02/2016

Strand Hoek van Holland
Een stranddag vond ik de perfecte gelegenheid een een nieuwe serie zwart-wit foto's te schieten. De wind heeft iedere foto extra mooi gemaakt. De zwart-witte filter heeft alles een dromerig effect gegeven en het contrast heb ik wat omhoog gegooid. Dit is heel goed uitgepakt in de foto's. Probeer net zo te genieten van al deze foto's als ik, want zwart-witte strandfoto's zijn toch echt héél mooi. 

Strand Hoek van Holland
Strand Hoek van Holland honden
Strand Hoek van Holland
Nee klopt, het was niet erg druk en er liepen maar een paar mensen op het strand. Maar toch wel een aantal die met hun honden even voeten in het zand hebben gezet. Het werd langzaam vloed en de golven maakte geluid dat zich mengde met de wind (even een kleine sfeeromschrijving, alsjeblieft hè). 

Strand Hoek van Holland
Strand Hoek van Holland
Ja, dat is mijn vriendje die cute heeft geposeerd met handen in zijn zakken voor een foto. 

Strand Hoek van Holland
Strand Hoek van Holland
Mijn vader die ook even poseerde voor me. Oh ik ben zo verliefd op deze foto. Als 'mannetjes met sigaren, leuke hoedjes en een baardje fotograferen' en beroep was, zou ik er honderd procent voor gaan. Ik heb een rothekel aan roken. Roken vind ik smerig en het stinkt zó erg. Maar het is veel te fotogeniek om niet op een foto vast te leggen. 

Welke foto is jouw favoriet? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Aah inderdaad die laatste, wauw!
  Mannen met sigaren, hoedjes en baarden fotograferen is overigens wel een beroep hoor. Gewoon freelance fotograaf worden en alleen baardopdrachten aannemen. Ik zou het doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat een prachtige foto's weer! Ik snap je helemaal wat betreft roken, het is zo vies en het stinkt, maar het is inderdaad super fotogeniek, haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!!!! Ik vind die van het strand en zee, met die kopjes omhoog (wat een idiote uitleg) het allermooist. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldige foto's! je hebt echt talent<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, wat een supermooie foto's zijn dit! Kan zo in een tentoonstelling ofzo, serieus! Vooral die laatste is zo mooi en stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's, je bent hier echt goed in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw relatie met zwart-witfoto's is wel intens hè? Just kidding, je hebt weer prachtige plaatjes geschoten! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartjes voor het strand!! En voor je foto's, obviously. Ik vind de derde eigenlijk wel super gaaf geworden! Dat (volgens mij dan) vaders met een soort silhouet voor de zee staat. Ugh, ik ben slecht met fotografie thermen dus waarschijnlijk klopt de zin totaal niet (en ik heb zo'n vermoeden...). Oh, en als ik nu opeens je vriendje beledig omdat hij degene is die op de foto staat, sorry!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee je hebt gelijk hoor. Het is mijn papa inderdaad :) X

   Verwijderen
 9. Leuke foto's Claudia!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inderdaad dat van dat roken, het is te fotogeniek eigenlijk om het niet vast te leggen. ( : Erg mooi weer en vooral omdat de mensjes die daar rondlopen echt zo pik zwart zijn, dat geeft zo'n museum/kunst effect.

  BeantwoordenVerwijderen