Nooit meer een schoenencrisis

1/07/2016

Als ik niet weet wat ik moet aantrekken, maakt de schoenkeuze het in ieder geval niet lastiger. Ik heb drie paar schoenen waarmee ik een paar kan kiezen onder iedere outfit. Benieuwd met welke schoenen ik nooit last heb van een schoenencrisis? Ik kan trouwens niet beloven dat deze manier voor iedereen handig is, want als je een schoenenverslaving hebt, kan ik daar vrij weinig aan doen. 

Alle drie de paren zijn zwart. Ik koop bijna altijd zwarte schoenen, omdat ik weet dat dan alle kleuren erboven kan dragen. Helpt heel erg om kleurenstress te verminderen. Natuurlijk wel verschillende schoenen, zodat je rokjes, jurkjes, broeken, leggings (NIET ALS BROEK, ALSJEBLIEFT NIET ALS BROEK) kunt dragen.

Zwarte boots De fijnste voor in de winter, omdat ze van echt leer zijn en een goed profiel in de zool hebben. Dan blijf ik ook een beetje staan, mocht er ooit nog sneeuw vallen op plaatsen waar ik ben en niet honderd kilometer verderop in Groningen. 

Chelsea boots De schoen die ongeveer iedereen heeft. Het maakt niet eens uit of je een mannetje of vrouwtje bent. Ze lijken voor iedereen gemaakt. Ik koop ieder jaar weer een nieuw paar. Vorig jaar had ik een paar van nepleer en dit jaar heb ik suède laarsjes gekozen. 

Sneakers En natuurlijk kunnen sneakers niet in het lijstje ontbreken. Deze lieverds draag ik als ik veel moet lopen, maar ook op ieder random moment dat ik mijn outfit sportief wil hebben. Ze lopen heerlijk en ik hoop dat ze nog heel lang meegaan. Meteen ook de laatste van de drie. Die zijn dus de schoenen waaruit ik eigenlijk iedere dag kies op dit moment. Het het werkt altijd. Ik loop overigens nooit op hakken. Nooit gedaan, ga ik ook nooit doen. Vandaar dat die niet in het lijstje staan. Je kan ze er natuurlijk wel aan toevoegen. 

Draag jij graag zwarte schoenen? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Leuke schoenen <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke schoenen! Ik heb echt teveel schoenen, maar stiekem vind ik dat ook gewoon heel leuk. Je sneakers vind ik echt heel vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral zwart en wit ja haha, je sneakers zijn echt heel leuk! xx Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de laarsjes echt zo onwijs leuk !
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah super leuke schoenen! Ik vind het tweede paar laarsjes heel erg leuk. Het erge is, ik heb nog niet eens zwarte laarsjes! Binnenkort toch maar eens voor kijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal mooi <3. En yes, zwarte schoenen kunnen gewoon áltijd. Ik kies standaard voor zwart als ik eens een dag echt niet weet wat ik aan moet. Zo perfect :). Mooie schoenen zijn dit, vooral de sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze schoenen kun je echt overal mee combineren! Al mijn favoriete schoenen zijn ook zwart. En nee, een legging moet je niet als broek dragen!! Verschrikkelijk hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa zwarte schoenen for the win! Ik draag toch altijd zwart haha, het tweede paar is trouwens heel erg leuk!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook zulke zwarte veterboots. Ik ben er echt helemaal dol op. Ze zijn zo fijn, zo gemakkelijk te combineren en ze zorgen er inderdaad voor dat ik nooit meer een schoenencrisis heb. Die van jou zien er ook echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ze zijn allebei erg leuk, en ze lijken me ook beiden super fijn zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eigenlijk heb je nu van alles wat, super handig! Behalve qua kleur dan haha. Mooie schoentjes. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je gave schoenen! Leuk allemaal in het zwart! Vooral de sneakers spreken me aan, omdat ik deze het liefste draag!

  BeantwoordenVerwijderen