Outfit: Rode T-shirt dress

1/18/2016

Het is buiten totáál geen weer om foto's te maken van een outfit zonder jas. Dus daarom zijn deze foto's binnen gemaakt. Vorige week was ik voor de honderdtachtigste keer in de Markthal in Rotterdam. Ik droeg mijn nieuwe T-shirt dress (eigenlijk een groot shirt van de mannenafdeling) die ontzettend comfortabel zit. Ongeveer iedereen die langsliep dacht dat er een dikke fotoshoot aan de gang was. Erg leuk om zo aangegaapt te worden door menig mens.
Janna reisde vanuit Haarlem af naar Rotterdam om gezellig te eten bij mijn favoriete lunchtentje. Pieter en ik eten bij Guiliano altijd hetzelfde broodje en het is er heel gezellig. Smikkelen geblazen hoor. Met onze volle buikjes liepen we naar de Markthal waar we vervolgens ongeveer een halfuurtje van elkaar foto's maakten.

Coltruitje: Primark / T-shirt dress: Rebel - van de mannenafdeling / Chelsea boots: Van Haren

En tussendoor het verhaal van de dragon fruit. Janna kocht een dragon fruit voor mijn en Pieter. Een huge sale, want drie voor vier euro. We hadden er zó naar uit gekeken om zo'n ding te proeven. Toen we thuis waren, sneden we het fruitje open en iets klopte niet helemaal. De verkoper had ons voor de grap gehouden, want die dingen waren écht niet meer goed. En daardoor erg smaakloos. Nieuwe poging staat op mijn to do lijstje. 

Outfitfoto's maken in de Markthal is een aanrader bij slecht weer. Het licht valt heel mooi naar binnen, dus te donker is het zeker niet. Daarnaast zijn de kleuren op de achtergrond van je foto heel mooi. En lichtjes (yes). Er lopen wel Chinezen, Duitsers, Engelsen en typische Hollanders (die gaan niet aan de kant) om je heen die achter je gaan staan. Ga. Weg. De credits van de foto's gaan overigens deels naar Janna en deels naar het lieve vriendje (want credits geven is aardig). Janna is een blog begonnen waarin ze schrijft over hoe ze met haar studenten-ov afreist naar steden -inclusief mooie foto's- Klik hier om haar blog te bekijken.

Kom jij graag in de oh zo fotogenieke Markthal? Liefs, Claudia  

Ook leuk?

15 reacties

 1. Oeh jaa, markthalletje is leuk hoor. En jouw dress ook, zo'n leuk kleurtje! Jammer van dat fruit haha. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Mooi ook met die col eronder :). En toffe foto's! Haha ja, je moet er wat voor over hebben om foto's te maken in het openbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefde voor de Markthal! Mooie foto's, de omgeving geeft een hele gezellige sfeer aan je foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je t-shirt dress is echt tof!! Mooi kleurtje!! Ik moet af en toe ook maar eens bij de mannenafdeling kijken haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat stoer, zo'n t-shirt! Leuk gecombineerd ook zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe t-shirt dress! Jaa de Markthal is zo leuk, wil ik snel eens naar toe eigenlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhh wat een toffe outfit! Je ziet er zo leuk uit! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je goed! De markthal blijft leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie outfit! Helemaal verliefd op de kleur van het kleedje/t-shirt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er goed uit! leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo pretty Claudia! Best slim om zo'n tshirt te kopen bij de mannen afdeling en het om te toveren tot een t shirt dress. ga ik ook eens proberen, dankje bij deze, haha. En inderdaaaad, ik heb nog nooit outfit foto's gemaakt in de winter, maar hoe doen mensen dat toch in deze vrieskou, pfoe.

  BeantwoordenVerwijderen