Hier móet je lunchen

7/08/2015


Je bent een liefhebber van eten en je ontdekt het liefst de allerbeste tentjes om jezelf te verzadigen van extreem lekker eten. Waar je een vaste spot krijgt en de serveerster kent, omdat je er zo regelmatig komt. Waar je aan denkt, iedere dag. Bij iedere maaltijd spijt hebt dat die maaltijd niet werd klaargemaakt in dat tentje. Dat tentje heb ik ongeveer gevonden. Mijn lieve vriendje nam me mee naar een tentje op de Meent in Rotterdam waar je écht naartoe moet gaan. Of écht niet, om een kleine verslaving te voorkomen.


The big reveal.... *tromgeroffel graag* het tentje heet Guliano. In één korte omschrijving: een plek waar al je smaakpapillen tot leven komen, waar de beste broodjes, sandwiches en salades worden geserveerd. De plek waar ik voor het eerst 'truffelmayonaise' proefde. Noem me een student, maar ik eet echt nooit iets excentrieks. Toen ik die smaak proefde was ik verkocht. 

En natuurlijk een foto van het broodje dat ik iedere keer weer wegwerk. Nu lijkt deze blogpost bizar veel op één groot prijsgezang voor dit tentje. Dat is het eigenlijk ook echt. Want echt hoor, dit broodje was zó goed. Dit is een Guliano broodje, met parmaham, Parmezaanse kaas, mozzarella en gedroogde tomaatjes. Ja en dat spul in dat witte dingetje is dus die overheerlijke mayonaise. Je kunt me ervoor wakker maken. Klik hier als je even wil wegdromen bij het assortiment aan broodjes. 

Jasje: Vero Moda // Shirt: H&M // Jeans: Noisy May // Schoenen: Converse 
En natuurlijk ook een foto van mijn outfit die ik die dag droeg. Lang niet zo lekker als de foto van het broodje die erboven staat, maar oké. Ik ben heel erg blij met de jeans. Ik heb ze weten te fixen in de sale bij Vero Moda voor de helft van de prijs. Ik voelde me weer echt even een shopping queen toen ik deze broek kocht, want het is een broek die je zo lekker overal onder kunt dragen en heerlijk zit. Dus dit was dan na een hele lange stilte een artikeltje over een heerlijk broodje en een fijne broek (lol). Ik kan met vreugde mededelen dat ik vakantie heb en ik hoop jullie helemaal plat te gaan gooien met artikels vol foto's en perfecte watermeloenbeelden. 

Wat is jouw favoriete plek om te lunchen? 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Zo! Dat broodje ziet er goedgevuld uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel erg lekker uit! Ik krijg er spontaan honger van, haha:) Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Die foto van het eten, yummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik lees net je geweldige 'about me' stukje pas.. Wat vind ik het een feestje om jouw blog steeds te lezen! Je outfit ziet er super uit, en ik vind het ook altijd zo fijn om lunchplekjes te zoeken! Schrijf veel te veel hotspots op mijn eigen blog hahaha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah jummieeeee! Heerlijk, ik hou van eettentjes, ik zat woensdag ook in zo'n leuk lunchtentje in Haarlem, kan daar zo van genieten. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh dat broodje ziet er heerlijk uit!! Leuk artikel, vind het altijd leuk om nieuwe eettentjes te ontdekken x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O gossie, wat ziet dat er heerlijk uit. Zelf ben ik een groot fan van de Yoghurt Barn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zo wel verschillende plaatsjes waar ik graag eet. De meeste favoriete plaatsjes voor mij zijn in Antwerpen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh ziet er heerlijk uit. Ik eet het liefste in Maastricht. Schattige lunchrooms en gezelligheid gegarandeerd.

  BeantwoordenVerwijderen