Event: Proefparade in Starbucks Amsterdam

7/31/2015

Afgelopen woensdag was een middag vol lekkere drankjes, heerlijke brownies en veel nieuwe dingen. In het filiaal van de Starbucks op het Rembrandtplein in Amsterdam ging ik samen met Laura (ik weet zeker dat jullie haar allemaal al kennen, maar zo niet hier is haar blog) naar de Proefparade. Laura mocht een +1 meenemen en ik was de gelukkige. Op de middag waren verschillende merken en producten verzameld in het filiaal. We konden kennis maken en ondertussen genieten van drankjes en hapjes. 


In het filiaal konden we aan de bar verschillende smaken koffie proeven (schiet me neer, ik zou niet weten welke, ik dacht iets uit Algerije) en daarna een smaak van chocola of kaas proeven. Ik ben geen koffiedrinker, maar ik wilde het toch heel graag proberen. Het was oké. Vooral de lichtste kreeg ik wel naar binnen. De wat zwaardere koffie heb ik voorzichtig in Laura's handen gezet. 

Mijn favoriet van de nieuwe producten die ik heb gezien was het ijs van Ice Crime. Het is (nu nog) een klein merk dat drie smaken (vanille, mokka en chocolade) ijs verkoopt. Het ijs dat je eet is zonder toegevoegde suikers, verkrijgbaar in bakjes of aan een stokje. Ik proefde het ijs met vanille smaak en deze was heerlijk. Ik ben een groot liefhebber van vanille ijs. Ik hoop dat ze met meer smaken komen.

De reisgidsen van 100% Travel waren ook hele leuke dingen. De reisgidsen bevatten (voor alle hipster reizigers onder ons) hotspots waar je normaal niet naar binnen zou gaan. Een gids is er voor bijna iedere bestemming. Daarbij hebben ze dagboeken per stad. Zo kun je al je gebeurtenissen en foto's in een boekje kwijt. Ik ben zelf niet een tekentalentje, dus theemokken inkleuren is precies goed (klik hier).

Er was een leuke dude uit Schotland die compleet uitlegde hoe gin in elkaar zit. Laura's favoriete drankje, gin en tonic, was hét drankje van de middag. Iedereen stond met grote glazen vol. Terwijl hij zijn verhaal vertelde, vervulde ik bloopers in alle soorten en maten. Niet normaal Engels kunnen praten, niets kunnen verstaan en nonchalant proberen te drinken terwijl er een vervelend stokje in het glas zit. Fun fact, ik kan heel slecht tegen alcohol (ik drink het nooit) en ik dronk het glas veel te snel leeg (het was gewoon heel lekker), slechte keuze. 

De middag stond in het teken van het een dag later beginnen van de Gay Pride. Nu heb ik daar niet heel veel mee, maar ik heb wel genoten van de gezelligheid en de mensen. We gingen met een leuke goodiebag weer naar huis. Liefs, Claudia 

Ook leuk?

2 reacties

  1. Die reisgidsen zien er leuk uit! Supercute!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke nieuwe layout! Wat leuk dat jullie hierheen gingen en bloopers maak je altijd wel! Kan je achteraf heel hard om lachen haha

    BeantwoordenVerwijderen