Ik ben een echte jager

7/18/2015

Natuurlijk praat ik over schoenen. Maar ik moet de titel toch aantrekkelijk houden. Ik zou een foto kunnen toevoegen van mij in een jagerspakje, maar uiteraard is dat teveel van het goede. Dus de foto vertelt wel de waarheid, maar de titel is ietwat misleidend (ha. ha. ha.). Ik heb gejaagd op schoenen. Ik ga vanaf nu het woord jagen niet meer gebruiken, want het voelt absoluut niet goed. Geef een vrouw de perfecte schoenen en ze kan de wereld aan - unknown (als iemand weet wie dit heeft gezegd, let me know. Is het Coco Chanel? Ik zou zelf kunnen googlelen, maar het is leuker als één van jullie het weet). 


Nee, ik heb geen perfect gelakte nagels. Ik haat het simpelweg om mijn nagels te lakken. Hier kan ik een compleet artikel aan wijden. Wat ik misschien ooit zal doen. Mijn blanke nageltjes komen dus boven deze leuke schoentjes uit. Het was een spontane jacht (jacht, niet jagen) naar sandalen waar ik iets langer dan een kwartier normaal op kon lopen. En als je denkt ze te hebben gevonden, is maatje 38 net te klein (onzin, want ik heb altijd maatje 38). Maat 39 was nodig, maar volgens de 'winkelmevrouw' overal uitverkocht. Gelukkig ben ik een slimme jager (jager, niet jagen) en zocht ik op internet. Bleek het filiaal een paar honderd meter verderop mijn maat nog op voorraad te hebben. Anyway, ik heb deze sandalen gekocht, ik ben er blij mee, het was een heel gedoe (twee keer afreizen naar Rotterdam), maar ik heb ze. 

Hier een linkje (klik) als jij ze ook zo leuk vindt als ik. Al zijn ze er in de webshop alleen nog maar in maat 37. Populair model, I guess. Het zijn ook zwarte sandaaltjes, aka, het past overal bij. En ik koop altijd zwarte schoenen dus ik heb een zwak. Beter zwart dan geel, right? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

6 reacties

 1. Je bent een goede jagerin (geen jager), haha! Mooie sandalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Gelukkig heb je je maat nog gevonden! Ik kocht laatst Birkenstock slippers en had maat 37 nodig terwijl ik ook altijd maat 38 heb. Was wel dolblij, aangezien maatje 37 er nog net in 'mijn' kleur was :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super mooi Claudia! Altijd die populaire maten... 39 en 38 zijn niet bepaald een pretje. Heb nu 39,5 wat al een 'beetje' makkelijker is, hahaha! Maar ze zijn inderdaad érug mooi! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie schoenen! Altijd fijn als je na zolang zoeken ze toch weet te bemachtigen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke schoenen! En gefeliciteerd met de aankoop die uiteindelijk toch iets langer duurde dan gehoopt - jager! Liefs Sjoukje van www.lemontierres.com! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke sandaaltjes! Lekker handig ook, kun je overal wel mee combineren. Jammer dat ze niet meer in mijn maat zijn! X

  BeantwoordenVerwijderen