NIVEA Protect & Care Deodorant

1/13/2016

NIVEA Protect & Care Deodorant
Ik ben gek op de blauwe blikjes met crème van Nivea. Ik gebruik ze al zolang ik me kan herinneren. Een deodorant met dezelfde geur en verzorging maakt me erg blij. Ik schrijf niet veel reviews op mijn blogje, maar als ik een product wil delen, is het de moeite waard om een artikel te schrijven. Ik was zelf reuze benieuwd naar de deodorants. Voor alle Nivea liefhebbers zoals ik, of mensen die simpelweg benieuwd zijn naar de nieuwe deodorants, een review over Nivea Protect & Care deodorants. 

NIVEA Protect & Care Deodorant
Mijn pakketje bevat de roller, spuitbus en een klein potje van de crème. Leuk en compleet in een mooie doos met de donkerblauwe kleur van Nivea. Ik ga de crème niet uitgebreid reviewen (want het gaat om de deodorants), maar als je deze nog nooit hebt geprobeerd (wat ik betwijfel), loop dan even naar de drogist om een blikje te halen. 

NIVEA Protect & Care Deodorant
NIVEA Protect & Care Deodorant
De deo's: Een roller en een spuitbus. Met een alcoholvrije formule waardoor de gevoelige huid onder de oksels wordt verzorgt, betrouwbare bescherming en dagelijkse verzorging. 'Een formule waarin de beste aspecten van zowel bescherming als verzorging samenkomen.' 

Mijn mening: Zelf gebruik ik iedere ochtend en iedere avond een roller. Af en toe vind ik het fijn om overdag wat bij te spuiten voor, omdat het lekker ruikt. Want ten eerste de geur: precies zoals de inhoud van de blauwe blikjes ruikt. De typische Niveageur die ik heerlijk vind ruiken. Voor mijn gevoel is het een hele verzorgende deodorant. Over de bescherming tegen geurtjes heb ik niet zo veel te zeggen. Ik heb niets negatiefs gemerkt en de bescherming lijkt hetzelfde als bij alle andere deodorants van Nivea die ik eerder heb gebruikt. 

NIVEA Protect & Care Deodorant
De deodorant is op dit moment één van mijn favorieten geworden (de crème was dat al) dus bij deze mijn positieve mening. Het concept is leuk bedacht. De Niveageur in een deodorant doen. 
De deodorants zijn voor 3,99 euro per stuk verkrijgbaar bij drogisten en supermarkten. 

Gebruik jij deodorants van Nivea? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Ik ben heel erg benieuwd naar de spray !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er ligt bij mij ook nog een Nivea creme te verwaarlozen. Ik ga hem snel eens gebruiken! ;) De deo ziet er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er ligt bij mij ook nog een Nivea creme te verwaarlozen. Ik ga hem snel eens gebruiken! ;) De deo ziet er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik altijd nivea roller deo's en ik vind ze zo fijn! De blauwe heb ik nog niet getest, maar dat ga ik zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf gebruik ik nog geen deo's van Nivea, maar deze ziet er alleen al heel verfrissend uit! Ben er benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die deo lijkt me erg fijn!! Als mijne op is ga die ik proberen! Wat zijn je foto's trouwens mooi!

  BeantwoordenVerwijderen