Zonsondergang op de heide

1/29/2016

sprong zonsondergang
Mijn nieuwe favoriete stukje natuur: de heide. Sinds ik in Ede woon, heb ik altijd al gezegd dat ik naar de heide wil. Iedereen heeft het erover. De fotogenieke heide waar je leuk kunt picknicken. Samen met mijn Google Maps professional (Pieter) op de fiets, richting dit fijne stukje natuur. In de namiddag, dus het was wachten op de zonsondergang. Hallo prachtige plaatjes. 

edese heide
edese heide
Mijn broek was heel. erg. vies. na het maken van deze foto's, maar kijk even hoe mooi de zonsondergang achter deze plantjes staat. De lucht was niet helemaal helder, maar het was toch wel mooi, want we liepen op de heide omringt door naaldbomen. Die dingen zijn altijd fotogeniek en daarom klopte mijn fotohartje heel erg snel.

heide bij zonsondergang
heide bij zonsondergang
De eerste en de laatste foto zijn mijn favorietjes. Pieter stelde zelf voor (ja I know, hoe lief) om in de lucht te springen voor de foto. Het resultaat vind ik niets anders dan ontzettend vet. Om zo'n foto te maken, heb ik deze instellingen gebruikt: F: 3.2 / S: 1/4000 / ISO: 100. 
Van het bos naar de heide is een prachtige wandeling te maken. En nu lijkt het alsof ik een bos of een stukje heide aan het promoten ben, maar het is echt een aanrader. Mocht je in de Buurt of in Ede wonen, het is een klein kwartiertje fietsen vanaf het centrum. 

Welke foto vind jij het mooist? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

20 reacties

 1. Oeh, wat een prachtige foto's <3. En wat is het daar mooi! Lijkt me een hele fijne plek, zeker rond zonsondergang :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste foto vind ik echt heel mooi!

  https://dewereldvanmyrthe.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel liefde voor de eerste foto, echt supergaaf<3 Ik moet maar snel weer eens foto's gaan maken met zonsondergang.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonsondergangen zijn zo prachtig evenals deze foto's. Enorm gaaf Clau! (Ik ga misschien ook naar Ede op school)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Okay, nu mis ik eigenlijk wel de smileys op m'n toetsenbord. Ik zou eigenlijk het soort van kwijl poppetje hier wel willen neerzetten, en dan gelijk 10. DIT IS ZO PRETTY!!! De zonsondergang, maar ook zekerheden de prachtplaatjes van de bloemen (vooral de lichtere).. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw wat n prachtfoto's!! Hou echt van mooie natuur-plaatjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ahw zo mooi clau ! echt een prachtig stukje natuur
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aah wauw, wat een moooie foto's, vooral die eerste! volgend jaar woon ik ook in ede (heb me al ingeschreven) dus dan kan ik lekker ook naar de heide en alles en ja, dat maakt me blij, hihi. ik word trouwens ook altijd blij van jouw fotografieartikeltjes. ze zijn fijn. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah wauw, wat een moooie foto's, vooral die eerste! volgend jaar woon ik ook in ede (heb me al ingeschreven) dus dan kan ik lekker ook naar de heide en alles en ja, dat maakt me blij, hihi. ik word trouwens ook altijd blij van jouw fotografieartikeltjes. ze zijn fijn. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, al jouw foto's zijn prachtig! Ik kan er niet één kiezen. Liefs, :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, zo mooi! Vooral de laatste twee, super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De eerste, de vijfde en de zesde foto zijn mijn favorieten. Prachtige zonsondergang, dat zijn altijd foto's waar ik niet genoeg van krijg.

  BeantwoordenVerwijderen