Portretfotografie - Lisanne

1/05/2016

Ik ken Lisanne een aantal jaar en ze heeft één van de mooiste gezichtjes die ik ken. Ik smeerde wat rode lipstick op haar lipjes en we reden naar een watertje waar we foto's wilden maken. Het was ontzettend koud en al na tien minuten voelde ik mijn vingers niet meer. Het was het meer dan waard, want Lisanne staat prachtig op de foto's en ik vond het super leuk om een keer op deze manier te fotograferen. Het bevalt me wel, mooie gezichtjes fotograferen. 

Heel veel foto's die ik heb gemaakt vind ik mooi. Maar om nu honderdtachtig foto's compleet te gaan bewerken en in een artikel te zetten, is way too much. Natuurlijk kunnen een aantal zwart-wit foto's niet achterblijven, want ja ik en zwart-wit foto's

Ik ben HEEL erg benieuwd wat jullie vinden van deze portretjes. Mijn absolute favoriet is de eerste foto, want Lisanne heeft daar een prachtige blik en haar ogen springen eruit alsof ze op een trampoline springen. Van de zwart-wit sessie vind ik de foto met de spontane lach het leukst. Geen idee waarom we stuk gingen, maar waarschijnlijk omdat er twee camera's foto's aan het maken waren van Lisanne. Lydia stond naast me en klikte er ook op los. Mocht je overigens ook heel graag op de foto willen, laat het me dan weten. Ik zou graag nog meer gezichten op de foto zetten, wie weet dat van jou. 

Wat vind jij van de foto's? Welke is jouw favoriet? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Ohwauw die tweede foto en de zwart-wit foto.. die zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Hele mooie foto's! De laatste zwart-wit foto is mijn favoriet denk ik, maar Lisanne staat overal mooi op! Ze heeft echt een mooi gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's !
  Als je ooit nog een model nodig bent, ik bied me aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele gave foto's, echt heel mooi! Ik zou het ook wel gaaf vinden om een keer voor je camera te staan en lijkt me ook leuk om je te meeten haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een mooie foto's zeg! Die laatste vind ik ook erg gaaf<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hele prachtige foto's! De zwart-wit foto, waar ze spontaan lacht, is denk ik wel mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh wauw, wat een prachtige foto's. Ik vind ze allemaal heel mooi, maar die laatste is wel echt mijn favoriet. Ik kan niet stoppen om ernaar te kijken! Als je nog een keer een hoofd nodig hebt, ik ben hier! *zwaait met haar hand, maar dat zie je natuurlijk niet, haha* Nee zonder gekheid, lijkt me hartstikke tof. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De tweede en de laatste zijn mijn favoriet! Prachtige foto's van een prachtige dame!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hè, portretfotografie haha. Ik vind ze ZOOO mooi en inderdaad de eerste is ook mn fave. Lovvv. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauwie; prachtige foto's heb je gemaakt zeg! En inderdaad, Lisanne heeft een heel erg mooi gezichtje ;) De zwart-wit foto's zijn sws mijn favoriet. Ik weet niet waarom, maar vind zwart-wit altijd wat meer hebben. Moest ik in Nederland wonen zou ik mij heel graag eens laten trekken door jou maarja ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, wat een prachtige foto's! Vooral die eerste b/w-foto vind ik echt mooi. Beetje gek misschien (want het is pas de eerste keer dat ik een reactie op je blog achterlaat), maar het lijkt me heel leuk om door jou op de foto gezet te worden. Op dit moment ben ik bezig aan een 'wereldreis' door Nederland, en het lijkt me erg leuk om je eens te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen