Sale aankopen

1/21/2016

Sale shopping
Inclusief mijn eerste aankoop bij Urban Outfitters, een extreem goedkoop rokje en een heren T shirt die ik als jurk draag. De winkels barsten op dit moment van sale. En ik ben echt een pro in sale shoppen. Ik zie er altijd wel leuke dingen tussenuit te halen, dus het is heel gevaarlijk om mij in een winkel neer te zetten waar een sale aan de gang is. Hier mijn aankoopjes. Plus iets leuks van Lush. Niet in de sale, maar wel heel fijn.

Urban Outfitters sale
Oké, dus ik liep samen met Pieter door de Urban Outfitters. We komen er redelijk vaak, maar we kopen never nooit iets (want duur). De sale zorgde ervoor dat we uiteindelijk drie dingen afrekende die flink waren afgeprijsd. Ik heb Pieter met puppy ogen aangekeken want die shirtje is zo zacht en ik raak niet uitgekeken op de kleur. Dus nu huppel ik samen met mijn vriendje rond in hipster kleding van Urban Outfitters. Nee, ik wilde er dus al héél lang iets kopen. 

sale shopping
Gescoord voor vijf euro. Op de mannenafdeling. Ik droeg dit leuke shirt als jurk in mijn vorige outfit artikel. Als alles een beetje in mijn broek prop, is het ook prima als shirtje te dragen. Dingen van de mannenafdeling zijn lekker divers te dragen. Aanrader. 

Forever 21 skirt
Een lievig blauw rokje van Forever 21. Ook deze koste ongeveer vijf euro (I know, bizar). Vaak vind ik de Forever 21 een beetje tegenvallen, maar dit rokje vond ik tof. 

Lush massagebar peace
Niet in de sale, maar wel in dit artikel, want het is een leuk product. Deze massagebar van Lush is héél fijn en ruikt heerlijk. Een mini hiervan zat in het cadeau van Lush dat ik met sinterklaas kreeg. Ik vond het zo'n fijn product. Plus een leuk blikje om het in te bewaren. 

Heb jij in de sale geshopt? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Hele mooie items! Dat rokje is zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, mooi allemaal! Jij bent er duidelijk beter in dan ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het Lush product alleen al kopen voor het blikje :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. urgh ik herken het UO verhaal, wat is die winkel belachelijk duur zeg :(
  En leuk om te zien dat ik niet de enige ben die op de mannenafdeling winkelt !
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, héél duur. Volgens mij zijn er nog veel meer meiden met ons :')

   Verwijderen
 5. Oh dat rokje! Wat een leuke items en goede deals :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen heb je gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh, ik wil ook naar Urban Outfitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super fijn als je slaagt in de sale, voor zo weinig geld! En ben het er mee eens dat mannen shirts ook makkelijk kunnen, vind het ook leuk om in de zomer te dragen met een knoopje er in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is wel zo, dat UO vet duur is, maar vanaf dat je er een kijkje gaat nemen tijdens de solden, ho maar, haha. Dan vind je er zoveel goedkope dingetjes, haha. Maar de kwaliteit is daar wel erg goed, haha. Hoe multifunctioneel is je tshirt dress wel niet, haha, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Expensive hot stuff. Maar die shirtjes hebben zo'n leuk kleurtje! Heel pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kijk echt nooit op de mannenafdeling maar ik denk dat ik dat maar eens moet doen! Zo'n tof shirt. Sowieso liefde voor Urban Outfitters (tijdens de sale vooral) <3

  BeantwoordenVerwijderen