3 fotogenieke hoofdsteden

1/26/2016

Paris
Parijs, Londen en Brussel. Allemaal mega leuke en fotogenieke steden. Mijn all time favoriet is Londen. Ik ben er een aantal keer geweest en ik word warm van binnen als ik aan rode bussen en Oxford Street denk. Brussel en Parijs zijn totaal andere steden, maar niet minder mooi. Deze drie steden staan boven aan mijn lijstje met fotogenieke steden. 

Parijs
PARIJS - Vorig jaar kwam ik er voor het eerst. Het waren een paar uurtjes in deze stad waar ik van heb genoten. Het mooist vond ik de gebouwen en het uitzicht bij het staan op één van de bruggen. Meer over mijn middagje in Parijs kun je hier lezen. 

bruxelles
brussel
BRUSSEL - Valt een beetje in dezelfde categorie als Parijs, maar ook weer helemaal niet. Brussel heeft meer kleine, scheve straatjes dan Parijs. Hierdoor gezelliger. En ook wat ik het leukst vond aan de stad. Uiteraard kan ik het niet laten om de wafels te noemen, want als ik daar aan terugdenk, loopt spontaan het kwijl in mijn mond. Ik vind kwijl zo'n vies woord. 

londen
london
LONDEN - Daar zijn ze hoor. De leuke taxi's en rode bussen. Londen is mijn favoriete winkelstad en de metro vind is ge-wel-dig. Iedere keer als ik in Rotterdam in de metro stap, moet ik heel even denken aan de metro's in Londen. De grote Subway borden en muzikanten in ieder halletje. Daarnaast is de stad ook hartstikke fotogeniek. Ik heb natuurlijk geschreven over mijn Londen avontuur en ik ben benieuwd wie mijn liefde voor Londen deelt. 

Welke stad vind jij het mooist? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

11 reacties

 1. Ah jaaa, Londen! Ik ben er twee jaar geleden geweest en ik vond het echt een fantastische stad, ik voelde me er helemaal op m'n gemakje :) Daar wonen zou ik dan ook niet zo'n groot probleem vinden haha. In Brussel ben ik nog nooit geweest maar het klinkt ook als een hele mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Parijs en Londen! Zo jammer dat ik daar al een paar jaar niet meer geweest ben.. In Brussel ben ik nog nooit geweest, lijkt me leuk :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's, vooral die van Parijs! Ik vond zelf Rome heel erg fotogeniek, omdat echt alles daar mooi, pasteltintachtig, museumwaardig is. Oh, en Berlijn, omdat het echt zo'n urban vibe heeft. Nu heb ik zin om op reis te gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooi! Alle Europese hoofdsteden waar ik tot nu toe ben geweest zijn zo mooi. Parijs blijft denk ik wel mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welke ik echt het mooist vind kan ik niet kiezen, maar vind Londen nét iets fotogenieker. Of Parijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zeker zeer mooi om te fotograferen :)
  leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eigenlijk is het best zonde dat ik nog nooit op een echt citytripje ben geweest in Brussel en dat in mijn eigen belgenlandje, foei Britt. Wat een mooie foto's trouwens, woah!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke blog! Toevallig ook alle drie steden waar ik geweest ben en die ik mooi vind. Stockholm zou ook zo in dit rijtje passen, een echte aanrader! Ik ga binnenkort weer naar London, dus die post ga ik ook maar even lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk om foto's van mijn eigen hoofdstad te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen