Fotofeestjes in Brussel

3/08/2015


Als je dit artikel hebt aangeklikt, door de aantrekkelijkheid van deze wafel, hoeraatje voor mij. Ik dacht, als ik nu gewoon een veel te lekkere wafel als eerste foto neerzet, krijg ik misschien meer lezers. De statistieken zullen niet liegen. Deze wafel ziet er op de foto way too delicious uit, maar hij smaakte nog ongeveer drieëndertig keer beter dan dat. En ja, ik besef dat het artikel hieronder ook over eten gaat. Ik zou een foodblog kunnen beginnen, maar ik ben nooit healthy, dus dan zou niemand het meer lezen, want iedereen wil tegenwoordig healthy eten. Ik ben geen health queen. Dat laat ik over aan andere mensen die er echt van overtuigd zijn dat je gezond kunt eten. Ik kan niet gezond eten hoor. Ik ben een junkfood queen. Chocolade, wafels, chips, pizza, everything. 

Foto door Laura
Laura en ik waren dus in Brussel (om maar even over voedsel op te houden). We waren daar vier, voornamelijk regenachtige, dagen. Maar regen of geen regen, Brussel is picture perfect. Mensen met paraplu's op foto's heeft wel een leuk effect, dus het is wel oké. Scheve straatjes, heuveltjes en stenen die basically los van elkaar liggen op straat. Je moet er overigens echt niet met hakken rond gaan lopen. Laura en ik hebben regelmatig grote ogen opgezet, doordat we iemand zagen lopen met hakken die ieder moment drie benen zou kunnen breken. 

Foto door Laura 
Foto door Laura 
Als we niet in het centrum rond huppelden, brachten we onze tijd rustig thuis bij Laura's tante door. Een interieur waar je 'u' tegen zegt, dus natuurlijk trokken we een ochtendje uit om foto's te schieten. Ook maakte Laura een prachtig Tumblr ontbijtje voor me. Het duurde wel lang voordat de perfecte foto was gemaakt, dus ik moest wachten totdat ik het eindelijk mocht eten. Love and hate feelings at the same time. We brachten daarnaast een ochtendje door in het bos om outfitfoto's te maken. (klik) Het was heerlijk om even tussen de bomen te wandelen en niet tussen de tramlijnen. Enjoyed that a lot. Loved it a lot a lot. 

Laura heeft een artikel geschreven over een leuke hotspot die we ontdekten (klik)Een heel leuk tentje tegenover de McDonalds, waar Laura écht niet meer naartoe wilde. We liepen er naar binnen en alles was leuk. Het eten was cheap, er was veel keus en het was er vooral heel gezellig. Zo'n leuk sfeertje waar je urenlang zou kunnen doorbrengen met thee, taart en een laptop. We aten er en de volgende dag belandden we er weer. Want als je eenmaal een place to be hebt gevonden, kom je er gewoon twee keer in twee dagen. Laura's research vertelt dat er ook een EXKi in Den Haag zit, dus dat ik op zich best wel heel erg oké, al zeg ik het zelf. Ik rond mijn artikel denk ik onderhand maar af, want anders gooi ik er zo nog tien foto's bij en dan kun je eindeloos blijven scrollen. Selecteren is zo lastig. Struggles. Ik weet in ieder geval wel dat ik een goede keuze heb gemaakt door dit artikel vol te gooien met plaatjes van eten en van pretty straatjes. Daar word iedereen namelijk altijd verliefd op. Ik ken jullie wel. Jullie, mijn lezers. Ik weet wel waar jullie op vallen. Ik ben zó erruggg, niet normaal. Een verschrikking voor het internet. 

Ben jij al in Brussel geweest? Wat vind je van de stad? Liefs, Claudia Ook leuk?

12 reacties

 1. Claudia ! mooie foto's,ik ben er nooit geweest.....ziet er mooi uit! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook al een aantal keer in Brussel geweest. Ik vind het echt zo een leuke en gezellige stad. En inderdaad de wafel ziet er heerlijk uit haha :D

  Heel veel liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie fotos , ik ben nog nooit in Brussel geweest !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, mooie foto's, ik wil ook een keer naar Brussel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige foto's en die wafel yummm♥
  Leuke blog heb je! New follower :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's, Brussel lijkt me echt een gave stad! En het eten ziet er heerlijk uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Die wafel ziet er zo lekker uit.. Mmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. you fabulous. you gorgeous. you amah-zin'. you claudia. you perf.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Brussel bezoek ik wel graag, maar ik vind het zelf niet zo'n heel aangename stad. Enkel voor de lekkere wafels kom ik daar wel graag haha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen