Liefhebber van rood

3/13/2015


Ik heb zo'n leuke rule dat ik rood draag als ik in the period ben. Op die manier kan ik mijn innerlijk reflecteren in mijn uiterlijk. Zo weten alle mensen om me heen dat ik chocolade nodig heb en je niet aan mijn haar moet trekken (Ha. Ha. Ha. Beste grap ooit). Dit keer had ik geen period problemen, maar ik kocht dit rode shirtje in Brussel en ik droeg het de volgende dag meteen. Dat was de dag waarop het lekker weer was en Laura en ik een heel leuk plein vonden om foto's te maken. (Nee het was niet La Grande Place. Dat is voor toeristen, wij waren bloggers.) Al het grijze om mij heen stond verrekte leuk bij het rode om mijn bovenlijfje. Excuses voor de modderige boots, maar ik had die dag daarvoor een date met boskabouters in een boomhut, dus het werd een smerige boel. 

Shirt: Primark // Jeans: H&M // Boots: H&M
Ik voel me btw echt een cupcake door die kartelranddingetjes. En ik voel me een aardbeitje. Een aardbeiencupcake. Dat is wat ik was. Het is zojuist gebeurd, dat ik het beeld van mezelf als aardbeiencupcake niet meer weg kan krijgen uit mijn hoofd. Het staat me overigens wel goed, moet ik zeggen. Dit beeld wordt mede mogelijk gemaakt door de naar cupcake ruikende parfum van Laura die we alle dagen, ruikend aan elkaar, in Brussel droegen. 

Wat vind jij van mijn aardbeiencupcakelook (het rode shirt)? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Rood staat je echt heel mooi. Leuk truitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk shirtje! Je schrijft altijd zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je shirtje staat echt mooi, die kleur staat je goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur staat je heel goed! Ik draag eigenlijk nooit rode kledingstukken maar als ik het zo zie bij jou, krijg ik het gevoel dat ik dat wat meer zou moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha een aarbeiencupcake, geniaal. Dat topje vind ik zo leuk en cute!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit. Ik vind je schoenen ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat rood staat je erg goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat een heerlijke regel. Ik vind dat je er leuk uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeee, ik heb dat shirtje ook! Het is echt een favoriet hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent net een watermeloentje poepieeeeeeeeee

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n leuke vrolijke kleur! Je haar zo opgestoken staat je ook heel erg fris! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. dat rode staat je hele goed!

  BeantwoordenVerwijderen