Outfit: Brusselse bomen

3/03/2015


Een outfit creëren met een zomerse jumpsuit en een veel te groot vest van de Miss Etam die ik uit de kast van mijn moeder heb gejat. Zo van: ik ga deze outfit honderd procent anders maken dan normaal gesproken. En uiteindelijk is het precies wat ik iedere dag zou aantrekken. Dat alles combineer ik ook met lekker pluizige haren. Zoiets heet uitslapen en dus te laat douchen en dus met nat haar naar buiten gaan en dus er als een poedel uit komen te zien. Het geeft wel een fascinerende kader om mijn hoofd. Maar ook dat past precies bij iedere dag. Ik droeg op de helft van de foto's wel een sjaal en op de andere helft niet. Later bedenken wat leuker is, is een onmogelijk proces voor mijn hoofd. Van tevoren kiezen is een veel betere optie. Keuzes uitstellen gaan mij nooit goed af. Vandaar dus de 50/50 sjaal en geen sjaal foto's. Een aantal foto's werden ook met mijn jas aan gemaakt, maar om nou een 33/33/33 artikel te maken, is misschien weer wat chaotisch. Die ene procent die dan nog over is, zou trouwens een foto van een tak worden. Als extra toevoeging en beeld van het pretty bos waar Laura en ik foto's maakten. Een paar minuten reizen vanaf de drukke Brusselse binnenstad staan oneindig veel bomen naast elkaar en is het intens rustig. Van de harde wereld (waar iedereen in het Frans ouwehoert), naar een sprookjesbos. 

Playsuit: H&M - Vest: Miss Etam - Sjaal: Primark - Schoenen: H&M - Tas: New Look
Van mijn tijd in Brussel heb ik echt genoten. Heel veel lekkers gegeten, heel dik geworden, verdwaald, treinen gemist, nat geregend, zere voeten gekregen, korte nachten gemaakt, veel te lang in bed gelegen en toerist uitgehangen. Ik ga je de komende tijd stalken met artikelen over Brussel. Maar echt, stalken. Ik heb de hele week geen woord getypt en ik ga het inhalen. *proberen in te halen* Het is lekker druk in mijn leventje at the moment. Maar bij deze de eerste outfit. Laura heeft er nog eentje geschoten, dus die zal binnenkort online komen. Verder heb ik natuurlijk honderd duizend grappige, domme en leuke verhalen over Laura en ik die door de grote stad zwerven en te veel chocola en wafels eten. Great stories.

Liefs, Claudia 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Wat leeuuk! Ik houd van je playsuit, wauw! Ik vind het juist leuk dat je soms wel een sjaal en dan weer geen jas en alles aanhebt hahah! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie outfit, en leuk verhaaltje erbij!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jumpsuit is zó leuk! Ik vind je schrijfstijl ook heel fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke comfy outfit! Ik ben benieuwd naar de Brussel-artikelen, leuk om te lezen dat je het zo naar je zin had :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit heb je aan! Met de sjaal erbij vind ik heel tof. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd naar je leuke verhalen :D:D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supertoffe outfit en ik ben zo benieuwd naar jullie verhalen dusse brand maar los :D
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk 'diepgaand ' verhaaltje weer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je sjaal prachtig! En de jumpsuit staat je ook erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn geschreven Clau! Het klinkt alsof je een onvergetelijke tijd heb gehad in Brussel. Je outfit vind ik leuk! Vooral de jumpsuit met het vest maakt het lekker draagbaar voor een normale dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je playsuit is leeeeuk! Brussel klinkt ook super, lijkt me zo'n gave stad! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat zo cool dat je een zomers item winters kunt maken. Dat doe ik niet zo snel.

  BeantwoordenVerwijderen