Outfit: Middelburg is perfect

3/11/2015Ooit in Middelburg geweest? Middelburg als in Zeeland, als in mooie stad, als in rust en vrede, als in schattige straatjes en lieve bloempotten met pretty bloemen? Pieter nam me mee naar Middelburg, waar hij vroeger jarenlang heeft gewoond. Een echte kenner en letterlijke tom tom. Reisgids. Maar dan for free en veel gezelliger. Uiteraard was ik gewoon m'n blogger ikje en wilde ik outfitfoto's maken. Hij wist wel een leuk straatje te vinden, en ja, hij stal opnieuw mijn hart. Want kijk dan zelf, hoe lief, schattig, perfect, cute, awesome is dit straatje? De luiken van de huizen stonden open. Vanuit de ramen van de muziekschool achter ons hoorden we pianomuziek. Het zonnetje scheen en we werden toegelachen door een vriendelijke man die met zijn kale hoofd wat zonnestralen meepakte in zijn deuropening. Voor het geval je perfect een definitie wil geven. 

Sweater: H&M - Skater skirt: Primark - Boots: Primark - Belt: New Look
Mocht je ooit geen idee meer hebben waar je outfitfoto's moet maken en net als ik een gratis studenten OV hebben, Middelburg is da place. Weer eens wat anders dan Amsterdam of Utrecht. Oh, en nu is het tijd voor een fun story. Het rokje dat ik draag is te groot. Ik had het met haarspeldjes vastgezet, achter bij de rits. Maar dit was goed voor maximaal een uurtje. Na dat uurtje was ik de speldjes kwijt en zakte alles alleen maar af. Gelukkig was ik zo'n slimme tatta geweest om een riempje eromheen te binden. Dat heeft me veel ongemak gesaved. Ik kocht het rokje al een maat te klein en nog steeds zit het allemaal niet oké. Maar ik vind de kleur schattig en het model leuk, dus natuurlijk wil ik dat ding een keer dragen. Waarschijnlijk was dit eenmalig, zodat ik er in ieder geval foto's van heb. Nu gooi ik dat ding weer in de kast totdat ik zo dik ben geworden dat hij wel goed past. Besides, ik ga er vanuit dat dat niet gaat gebeuren. Al zou er natuurlijk een mogelijkheid zijn. Want ja, #foodqueen. Het is gewoon great dat je er op de foto niets van ziet. Op foto's lijkt alles beter. Behalve eten van de snackbar. Foto's bij snackbars zijn altijd de allerlelijkste. Het eten dat je krijgt, ziet er altijd beter uit. Raar dat dat bij de McDonalds niet zo is. Daar is alles op de foto's mooi en alles in real life lelijk. Oké, wat een wending weer. 

Heb jij ook wel eens last van zoiets als 'te grote kleding kopen en het met rare middelen oplossen'? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Wat een geweldig straatje-dingetje. LUV. En wat sta je weer mooi op die foto's. Zoals altijd. Slijm slijm; Nee, maar ik meen het echt! Wat lief trouwens, dat Pieter je alles ging laten zien. Cute. En tsja, bloggers hè, daar moet 'ie maar mee leven, hihi. Doet 'ie vast met alle liefde (: Goed, deze reactie lijkt weer helemaal nergens op. Doeiiiii! -En mooie nieuwe lay-out, die had ik nog niet gezien!-.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie outfit heb je aan en geweldige fotos heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Super mooie foto's! Heeft Pieter die gemaakt? Dan heb je wel erg geluk ;)
  En je outfit is ook super mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Die heeft Piet gemaakt. Ik been een lucky girl :)

   Verwijderen
 4. Yes, Middelburg. Een geweldige stad hoewel ik er maar 1x in het jaar kom. Ik kan niet wachten op die studenten OV..
  Je outfit is zo leuk en ik heb ook een ontzettend irritant leuk te groot rokje en speldjes gaan altijd open en opeens zo'n prik is niet zo fijn. Die riem is een goed idee haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit! Super grappig, want in woon in Middelburg. Leuk hoe jij het omschrijft, het is inderdaad een mooie stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zullen wij weer eens outfitfoto's maken/afspreken?. JA

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah je outfit is zo ontzettend leuk, wat een cute rokje! Oh lang leve de studenten OV. Heer-lijk om nieuwe steden te ontdekken en zo overal heen reizen, wordt ik altijd zo blij van. :) Trouwens de plek is echt preeeetty!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Grote liefde voor jou schrijfstijl! En die kleur van je rokje is zoooooo mooi! En de foto's ook. En het straatje.
  Liefs Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je merkt helemaal niet dat het rokje te klein voor jou was hoor, ik vind het je net heel mooi staan! Wel grappig dat je het probeerde kleiner maken met speldjes :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfit en locatie! Wij gingen altijd naar een strandhuisje in Zeeland in de zomer, en dan gingen we ook vaak even naar Middelburg, leuk stadje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige outfit! Ik vind het rokje je heel leuk staan maar snap je struggle haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke outfit! Middelburg lijkt me echt een leuke stad, lekker oud en gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waaaah, ik word zo blij van deze foto's! Afgelopen oktober hebben we met het gezin een weekendje doorgebracht bij Middelburg in de buurt, waar ik erg leuke herinneringen aan heb. Wij zijn ook in dit straatje geweest, en wat is het daar leuk!! Ik ontdek je blog trouwens pas net, maar ook je blog is echt ontzettend leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauwwwie dat rokje ziet er zo mooi uit. Ik denk dat die niet alleen voor de lente maar ook andere seizoenen met plezier gedragen kan worden. Ik vind dat je hem heel mooi gecombineerd hebt. Leuk dat je de rest van je outfit donker hebt gelaten, zo kan de mooie kleur dat coole rokje nog meer opvallen! Je maakt altijd zulke mooie foto's :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen