Mijn Cyber Monday aankoop

12/11/2015

Cyber monday Asos
Ik ben iemand die black friday en cyber monday normaal gesproken vergeet, maar dit jaar niet. Ik was al een paar dagen aan het azen op deze jas. Twintig procent korting en ik was om. Groen, warm, capuchon. Dit is hem hoor. Ik wil meteen ook maar even vermelden dat de binnenkant van de capuchon van teddy is. Het is het zachtste stofje ooit.  

Groene jas Asos
Ik kocht mijn jas bij Asos. Hij was met de cyber monday kortingscode afgeprijsd van ongeveer tachtig naar ongeveer zestig euro. En ik laat ik nu net zo'n iemand zijn die zestig euro meer dan genoeg vindt voor een jas (jassen zijn zo duur, bah). Om het ook even over de rest van mijn outfit te hebben. Mijn truitje en schoenen zijn van Primark en mijn broek is van Mango. 

Green coat Asos
Green coat Asos
Ja ik weet het. Ik ben van een zwarte jas afgestapt en heb een groene gekocht. Ik vind het een heerlijk kleurtje. Mocht je nu zowel black friday als cyber monday hebben gemist (zoals mij meestal overkomti), dan heb ik een tip voor je. Op deze pagina kun je altijd kortingscodes voor Asos vinden. Zo kun je heel het jaar door korting binnenslepen!


Wat vind jij van mijn nieuwe jas? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Haha balen dat ik dit over die kortingscodes pas lees nádat ik een bestelling heb gedaan. Je hebt echt een mooie jas gekozen, die kleur is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat zou mij ook gerust overkomen hoor :)

   Verwijderen
  2. claudia heb je die jas nog? ik wil hem graag kopen van u.

   Verwijderen
 2. Ik vind de jas heel leuk, mooie kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een toffe jas! Ik heb zo'n zelfde soort, alleen dan in wijnrood. En superhandig, die website voor kortingscodes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt wel de definitie van een perfecte jas. Want meestal zijn mooie jassen niet warm, en dat is nu net wat ik wel wil. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je jas onwijs gaaf! Die kleur vind ik tof en het staat je ook goed. Asos heeft zo vaak leuke dingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooie jas die er fijn uitziet! Echt een leuk kleurtje, weer eens wat anders dan zwart, leuk maar toch neutraal. Je schoenen vind ik ook leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk je jas! De kleur staat je zooo goed! Je staat ook prachtig op de foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die kleur!!! En ik sluit me bij de andere comments aan: hij past echt mooi bij je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit soort jassen zijn zo fijn! Ik heb er ook een (hehe haha) maar een goede aanwinst! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie jas! Het kleurtje is inderdaad heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lekker warm. Ik moet ook een nieuwe winterjas!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb je de jas nog? ik wil hem wel overkopen?

  BeantwoordenVerwijderen