Deze sjaals draag ik het liefst

12/24/2015

Fijne wintersjaals
Geen winter in ons landje tijdens de kerstvakantie, maar ik weiger om zonder sjaal de deur uit te gaan. Ik ben al half bevroren als ik één stap buiten zet (lekker overdreven). Daarom zijn deze foto's binnen gemaakt. Ik heb al mijn hele leven iedere dag in de herfst en winter sjaals gedragen. Ik draag heel graag sjaals en vandaag deel ik welke sjaals ik het liefst draag. 


BLAUW◇Deze sjaal kocht ik een paar jaar geleden in een mega sale bij Vero Moda. Ook mijn moeder is gek op deze sjaal, omdat de kleur zó mooi is. Het past bij mijn blonde haartjes en al mijn zwarte jassen. Het is zo'n fijne lange sjaal die je honderd keer om jezelf heen kunt slaan. 

Geruite sjaal Primark
GERUIT◇ De sjaal van Primark die ieder fashionmeisje in haar bezit heeft. Vorig jaar lag deze in de winkel en ik zag iedere keer dat ik ergens (waar dan ook) liep, andere meiden er ook mee lopen. Lekker mainstream ben ik. Het is één van de warmste sjaals die ik heb. 

Sjaal voor de herfst
VINTAGE◇ Deze sjaal heb je al kunnen zien in een ander artikel. Ik draag dit ding het meest van allemaal. Het patroontje en de kleur vind ik zo mooi staan. En deze sjaal draag ik ook graag gecombineerd met groen. Geslaagde combi, geloof me. Stay warm en draag sjaals. 

Welke sjaal vind jij het leukst? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

5 reacties

 1. Wat fijn! Ik ben nog steeds op zoek naar een lekkere sjaal, vanaf februari ben ik weer in Nederland en dan heb ik toch echt een warme sjaal nodig :') Helaas lag er bij de Primark niet zo'n leuke sjaal als die jij vond vorig jaar, ik moet dus nog even doorzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt leuk! Ook hele mooi fototjes zo met de zonlicht. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook zo'n geruite Primark sjaal. Maar 'k ben er blij mee want hij is zo warm en zacht. Maar het allerzachtst is mijn bontsjaal die ik al een paar jaar heb en waar niks tegenop kan. Die laatste is zo mooi trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie sjaals heb je! Die laatste heeft een prachtige print :)

  BeantwoordenVerwijderen