Outfit: Blauwgrijs en kettinkjes

12/22/2015

Outfit Beauty behind clouds
Ik probeer het ontbreken van winters weer een beetje op te lossen met het dragen van winterse kleren. In de outfit van vandaag draag ik mijn favoriete blauwgrijze truitje (dat ik echt veel te vaak draag momenteel) met daarop mijn gelaagde kettinkjes die een sinterklaascadeautje waren. Verder is mijn outfit heel comfortabel, want mijn favoriete zwarte jeans en favoriete schoenen zijn ook inbegrepen. 

Outfit Beauty behind clouds
Outfit Beauty behind clouds
Dus mijn favoriete kleur (naast groen uiteraard) is de kleur van dit blauwgrijze truitje. De kleur is helemaal winterproof en daarom draag ik hem heel graag. Ik kocht hem bij Primark en het is een heerlijk warm en zacht ding. Verder had ik helemaal geen behoefte aan een rokje of een fancy bottom, dus droeg ik mijn zwarte jeans van Monki. Om alles nog even veel te comfortabel te maken, waren mijn Nikes de schoenen die aan mijn voetjes zaten. 

Layered necklace Forever21
Layered necklace Forever21
Ik ben gek op mijn gelaagde ketting van Forever21. Samen met Laura liep ik over straat naast een meisje dat ook een paar kettinkjes om had. Die dingen zijn zo fotogeniek. Hierbij moesten we even een fotogenieke locatie vinden en uiteindelijk zijn de foto's gemaakt bij het water in Nieuwendam in Amsterdam Noord. Dit soort locaties zijn altijd erg leuk en vooral als je zo'n iemand als Laura foto's laat schieten (thanks Lau, klik hier voor haar blog). 

Layered necklace Forever21
Ik deze outfit voelde ik me helemaal mezelf en dat is het beste gevoel ooit. Vergelijkbaar met pizza of chocolade eten. Ik hoop heel erg dat het snel iets kouder wordt en ik kan schaatsen. Deze outfit is een van mijn go-to outfits en met een warme jas precies warm genoeg. 

Kijk jij ook uit naar winterse dagen? Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Wat een super leuke casual outfit!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke outfit! De kleur blauw staat je heel mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe je toch altijd weer pizza en chocolade in je outfits weet te verwerken, petje af. Ook veel liefde voor je truitje en gelaagde kettinkjes trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit heb je aan ! Mooie kettinkjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele gave outfit! Ik vind je trui echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook zo'n lichte obsessie met dat kleurtje, haha. En net zoals jou → ik draag winterkleren alleen maar om het wintergevoel te ervaren, want het weer werkt écht niet mee he.. Zo'n gelaagde ketting, pretty! Ik heb er ook al een aantal gezien in de winkels, maar ik dé perfecte heb ik nog niet gevonden, eventjes zoeken dus. ;) En hey, die broek ziet er ook fancy uit hoor?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook wel verliefd op kettinkjes! Ik draag ze alleen nooit omdat ik ze vergeet en niet altijd zin heb om ze om te doen. Okay, dat klinkt niet heel erg logisch... Maar goed, liefde voor je kettinkjes, en nog meer liefde voor je sweater / trui!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik snap je. Ik vind het ook irritant dat ze soms zo erg in de klit gaan. Thanks! X

   Verwijderen
 8. Wat zie je er mooi uit :) die kettinkjes maken het af! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kettinkjes zijn zo pretty! Kleurtje van het shirtje staat je heel mooi. ♡

  BeantwoordenVerwijderen