Mijn fotomuur

12/08/2015

fotomuur met lampjes
Foto's afdrukken betekent foto's aan de muur hangen. Boven mijn bed heb ik de muur versierd met mijn geliefde vierkante afdrukken van Artifact Uprising. Ik ben er honderd procent gelukkig mee (ja echt). #starennaarjeeigenfotomuur Ik zou nu een heel verhaal kunnen schrijven over de vorm die ik heb uitgekozen, maar daar ga ik niet aan beginnen. Ik heb een willekeurige vorm gekozen en daarin mijn fotootjes opgehangen.

Fotomuur Artifact Uprising
Op deze plek hing voorheen een poster met een standaard quote. There is always a reason to smile. Ja. I know. Ik weet het. Cliché, girly, alles. Overigens hangt er nu nog een quote (die ik niet weghaal) waar 'follow your heart' opstaat. Positieve vibes in mijn studentenkamertje. 

Herfst op fotomuur
Herfstdecoratie
kerstdecoratie
De foto's zijn allemaal vierkant en daarom lijkt het alsof ze uit een Polaroid camera komen. En daaronder heb ik ook nog eens lampjes opgangen. Als dit niet perfect is weet ik het ook niet meer (ha ha ha). Als je nog geen fotomuur hebt, schroom niet om het een keer te proberen. Het is heel leuk om op te hangen en vervolgens naar te kijken. Herinneringen op je muur geplakt, zeg maar (en ook in hele mooie kleuren). En eindelijk hangt er een foto van mij en Pieter aan de muur. Dat heeft een poosje geduurd -mijn muur is compleet-.

Heb jij een fotomuur? Wat vind je ervan? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Super leuk! Je maakt ook echt onwijs mooie foto's :) Kan niet geloven dat ik je nog niet volgde op Instagram! Ga ik nu meteen doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah super leuk heb jij het gedaan! Toevallig heb ik vandaag een soortgelijk artikel op mijn blog staan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wat leuk! Prachtige foto's ook. Mijn kamer is ook een en al foto's, love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt zo ontzettend leuk uit!! Dit zou ik ook wel willen op mijn kamer, misschien een leuk project voor de kerstvakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dit er leuk uit, prachtige foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit ziet er zo geweldig uit! Echt heel cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah superleuk zeg! Die lampjes ook echt, helemaal tumblr- en kerstproof ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk al die foto's aan de muur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van foto's nemen, en alle foto's zijn zo geweldig

  Lara www.missydress.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er super mooi uit zo bij elkaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke muur! Ik zou er later - als ik een eigen huis/appartement enzo heb - ook supergraag één willen... Ik heb al een heel plan om het in elkaar te steken ook! :D Maar da's voor later! Die van jou is in ieder geval al heel leuk voor inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit ziet er zo leuk uit! Jammer dat ik geen stukje muur meer vrij heb... ;)

  BeantwoordenVerwijderen