Lydia's outfit

12/16/2015

Waarom niet een keer afwisselen en een andere style op de foto zetten? Lydia is mijn beste vriendinnetje en heeft een fijn fashion smaakje. Het lijkt een beetje op de mijne dus het zal niet heel veel afwijken van wat je normaal op mijn blog zit. Wel een beetje (o.a. een ander hoofd) en ik denk dat het erg leuk is om een keer een outfit van iemand anders te laten zien.

Lydia draagt: ◇ Jasje: Vintage ◇ Trui: Mango ◇ Jeans: Zara ◇ Schoenen: Nike ◇ Ketting: Vintage


Een gezichtje waar iedereen blij van wordt, right? Lydia's style is casual en lekker simpel.
'Een broek met een trui erop en ik ren de deur zo uit. Het jasje heb ik van mijn broertje gejat, maar is nu wel een beetje koud.' Iets wat ik dus ook zo zou doen. Een spijkerjasje dragen in december. Alleen maar omdat het heel leuk staat. Het was ook echt heel koud en we stonden met bibberende handjes foto's te maken. #allesvooroutfitfoto #koud #brrrr 'De ketting is een familiesieraad. Oh en mijn jeans schijnt niet door, heel chill', zegt ze lachend. 

Dus dit is het meisje dat regelmatig outfitfoto's van mij schiet en de rollen omdraaien was heel leuk. En Lyd vindt zichzelf niet fotogeniek maar dit hierboven bewijst het tegendeel.

Wat vind jij van de outfit van Lydia? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Leuke outfit, wat ziet het er mooi uit. Enthousiaste foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lydia als je dit leest, je bent onwijs fotogeniek meid! (: Fijn stijltje heeft ze ja! Hoewel ik niet zo ben voor de lichtkleurige broeken vind ik deze combinatie ervan wel erg tof! Het moet voor haar inderdaad wel efkes onwennig geweest zijn nu ze niet meer achter de camera stond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk, dat truitje en spijkerjasje. Mooie foto's ook<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeehh ik vind je outfit heel erg leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit draagt ze! Ik vind vooral het spijkerjasje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en spontane foto's! Ik hou ook echt van spijkerjasjes maar die zijn inderdaad wel heel koud in de decembermaand :). Hele mooie combi met de rode trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, ze staat er juist superleuk op! En haar outfit is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk om deze lieve reacties te lezen!
  Dit moeten we maar vaker gaan doen Clau ;)
  Liefs Lyd

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Ook erg mooie foto's!

  www.byfrancoise.com

  BeantwoordenVerwijderen