Foto's afdrukken bij Artifact Uprising

12/03/2015

Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben fan! Artifact Uprising is een website waar je foto's kunt laten afdrukken op kalenders, kaarten of in een fotoboek. Deze afdrukservice is me zo goed bevallen en ik ben super enthousiast. Jij ook? 

Artifact uprising square prints
Ik bestelde 25 vierkante prints. Deze foto's zijn 14 bij 14 centimeter en zijn afgedrukt op 'Mohawk Superfine Eggshell papier (blijkbaar heel mooi papier). Je krijg ze thuisgestuurd in een doosje dat er heel hipster uitziet. Toen ik het doosje open maakte, was ik blown away bij hoe mooi de kleuren zijn afgedrukt. Er zat niet één crappy foto bij. 

Artifact uprising square prints
Artifact uprising square prints
Artifact uprising square prints
Waarschijnlijk vind jij dit net zo mooi als ik, want het is écht heel mooi (wow, argumentje hoor). Je kunt bij Artifact Uprising (klikdirect verbinding maken met je bibliotheek in VSCO Cam. Je kunt dus heel makkelijk je complete feed af laten drukken. Natuurlijk kan je ook gewoon foto's vanaf je laptop importeren. Je foto's krijgen automatisch een witte rand, maar hier kun je zelf nog het één en ander aan veranderen. Ik vind de prints echt prachtig, maar je betaalt er ook wat voor. Voor 25 foto's betaal je twintig euro en de verzendkosten maken er 25 euro van. Dat is dus één euro per foto. Zelf had ik voor dit geld nooit maar 25 fotootjes af laten drukken, maar ik had een kortingscode. Via VSCO Cam kon je vorige week 25 foto's gratis (!) bestellen en hoefde je alleen nog maar de verzendkosten te betalen. Ik heb nu kennis gemaakt met de afdrukservice en ik kan volmondig zeggen dat ik het het geld helemaal waard vind. Het is duur, maar ik zou er gerust nog een keer foto's laten afdrukken. Het is zeker weten goedkoper dan het aanschaffen van een polaroid camera en het resultaat is niet te evenaren. 

Wat vind jij van het resultaat en kende je Artifact Uprising al? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Ze lijken inderdaad het geld waard maar zijn nog steeds wel prijzig! Prachtige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gaaf uit! Ik vind gewone foto's laten afdrukken ook vaak al duur en dat kan helaas niet in het vierkant. Vind dit dan best een goede oplossing. :) Bedankt voor je stem trouwens, lief! Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wauw, de kwaliteit ziet er goed uit! Dit ga ik even in mijn achterhoofd houden:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch wel vrij prijzig. Toen ik nog foo's liet afdrukken, en dus ook de film liet ontwikkelen, was dat lang zo duur niet. Jammer ook dat het lastig is om de kwaliteit van het papier en de afdruk te beoordelen van low-res fotos op een blog :( Maar je bent er enthousiast over, dus het zal best wel mooi zijn. Vijfentwintig euro mooi? Blijkbaar niet ;)
  Ik laat onze foto's gewoon weer afdrukken in leuke albums bij een goedkopere service.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil je best even een grotere foto sturen, niet aangepast op blogformaat. Dan kun je inzoomen tot je een ons weegt en zien dat de kwaliteit heel mooi is ;)

   Verwijderen
 5. Ohhh ik zie dit wel eens voorbij komen op Instagram, ziet er inderdaad heel mooi uit!

  XX www.laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, de kwaliteit ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen