This month was great

6/30/2014


Juni is voorbij gevlogen en er is zoveel gebeurd. Zoveel dingen die me ontzettend gelukkig hebben gemaakt. Ten eerste heb ik mijn havo diploma in de wacht gesleept en oh wat was ik opgelucht toen ik hoorde dat ik ben geslaagd. Het examengala en de examenfeestjes waren ook super gezellig en ik heb genoten van alle mensen om me heen. Ik klink echt heel vrolijk zeg. Maar dat ben ik ook. Ik ben heel gelukkig. De wereld ligt aan mijn voeten. Ik ben zeventien jaar en ik ga over een paar maanden op kamers en studeren. Of ik nerveus ben? Best wel een beetje. Het is gewoon spannend allemaal en het is zo'n rot idee dat ik heel veel mensen eigenlijk nooit meer zal zien. Ik ga de mensen op de middelbare school missen, maar ik ga zoveel nieuwe mensen leren kennen. Daarvan krijg ik een gelukkige kriebel in m'n buik. Ook heb ik al een kamer gevonden en ik krijg 14 juli de sleutel. Dan is het gewoon mijn kamer en word ik eens soort van zelfstandig en een soort van volwassen. De geweldige tijd die ik in ga ben ik maar gestart met de grootste aankoop ooit. Ik kocht een spiegelreflex camera. Mijn vorige artikel staat ook vol met vrolijkheid over dat ding, maar ik ben echt in love. Literally. Ik heb nu al, in twee dagen tijd, geweldige foto's gemaakt en prachtige dingen vastgelegd op beeld. Het allerleukste vind ik dat ik nu alle beelden van mijn nieuwe kamer kan vastleggen met mijn baby. Ook staat het op de planning om met vriendinnen gewoon ergens naartoe te gaan en overal foto's van te maken. Juni was heel hectisch en vol, maar zo vind ik mijn maanden het leukst. Zoveel mogelijk plannen en zoveel mogelijk mensen zien. Ik besef steeds meer hoe snel alles voorbij gaat en hoe snel de klok tikt. Daarom wil ik nu genieten en ik ben gezegend met de allerliefste mensen om me heen. Ik heb veel dromen en dromen kunnen ook echt werkelijkheid worden. Ik droomde heel lang van een spiegelreflex camera en nu heb ik er één. Ik ben nu alleen een beetje blut, maar daar kom ik ook wel weer overheen. In de vakantie ga ik iedere maandag vierhonderd huizen folderen, jippie. Dat wordt nog wat. Laat juli net zo leuk worden en ik ben een blij meisje. Oh, en dat het zomers weer mag gaan worden.

Hoe was jouw maand? 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Wat fijnnnn al die positieve dingen! Ik ben heel blij voor je dat je je camera hebt, ik weet precies hoe het voelt, hihi. Ik ga OOK op kamers -dat weet je al, hihi- dus ik weet precies hoe je je voelt en hoe spannend en leuk het tegelijk allemaal is! Fijn dat alles zo goed gaat (: Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een fijn artikel, ik zie alle positiviteit er van af stralen! Groot gelijk heb je, ik ben ook helemaal in love op m'n nieuwe camera. Zo fijn dat je nu alles prachtig kunt vast leggen en er later ook nog van kunt genieten. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te lezen heb je een hele leuke maand gehad! En je straalt van positiviteit. Ik vond het zelf ook helemaal fijn toen ik geslaagd was. Vandaag krijg ik ook te horen of ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Ik heb alleen helaas nog niks gehoord. Wat ga je trouwens studeren als ik vragen mag?

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, super spannend! Ik ga Journalistiek studeren! :)

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat het zomgoed gaat, gefeliciteerd met je examen. Ik wens je nog meer plezier en succes toe in de voglende jaartjes, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die foto is zo mooi!
  en gefeliciteerd natuurlijk!!!! ;)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je zo gelukkig bent met alles in je leven nu. Proficiat met je diploma en je gaat een geweldig leuke tijd tegemoet, geloof me :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk om te lezen! Echt heel gaaf dat je op kamers gaat. Dat is toch weer een stapje naar zelfstandigheid. Nog gefeliciteerd met je diploma, ik mag hem morgen ophalen! Overigens ook en prachtige foto hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heel erg fijn en positief allemaal! Leuk om te lezen (: Ik ben trouwens super jaloers op je spiegelreflex... woah. (net als op het feit dat je gaat studeren en op kamers gaat - halleluja). Mijn maand was oke. Saai wel, maar oke, hahaha. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne maand heb je gehad! Tof dat je op kamers gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat leuk en spannend dat je op kamers gaat! Ik zit zelf ook op kamers en het is ontzettend leuk, dus er staat je een geweldige tijd te wachten :-) Ik volg je nu trouwens op bloglovin', leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijn blogje! Heel veel succes en plezier op kamers! Komt vast helemaal goed :)

  BeantwoordenVerwijderen