Een basic zwarte bikinitop

6/25/2014


Ik had een nieuwe bikinitop nodig. Ik ben helemaal geen zwemmer, maar toch vind ik het een must om een bikini in de kast te hebben liggen die ook echt past. Want te kleine bikini's vind ik géén gezicht. Ik liep eerst bij de Hunkemöller naar binnen, maar daar betaalde je echt minimaal vijventwintig euro voor een top. Ja, doei. Dat vond ik erg duur, al waren de prints wel echt super leuk. Een tweede poging deed ik bij de H&M. Daar pakte ik een stuk of zeven bikinitops uit de rekken om te gaan passen. De printjes vond ik allemaal niet heel erg leuk, dus ik verzamelde basic zwarte tops. Na hele rituelen in de paskamer (want oh, wat is dat passen een gedoe) kwam ik weer buiten samen met deze bikinitop. Hij is dus van de H&M en ik betaalde er 14,95 euro voor. Dit is een prima prijs, want de top is stevig en zou niet heel snel afzakken. (ja, ook mij is dat wel eens gebeurd) De cups zijn voorgevormd dus allemaal mooi gedekt. Of te wel een bikinitop die geen rare fratsen gaat veroorzaken en hopelijk gewoon goed op mijn lichaam geplakt blijft. Het grootste voordeel vind ik dat ik er ieder broekje bij kan kan dragen. En ik vind het best leuk om een beetje te combineren.
Heb jij al een nieuwe bikini gescoord? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Wat een mooie top! Dan kan je het ook heel leuk combineren met broekjes met printjes, echt leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie bikini top, goede keuze een zwarte kan je echt met alles combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook, heb hem versierd met studs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie top! Ik heb een ramp maat als het gaat om het scoren van een bikinitop. Ik heb er nu 1, maar ik weet niet voor hoe lang die mee gaat haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe graag ik ook zou willen, dit soort modellen kan ik echt niet hebben.. Ik kan eigenlijk alleen bandeau bikini's. Ik koop mijn bikini's ook altijd bij de H&M :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga dit jaar ook eens kijken voor een bikini bij de H&M... De Women's Secret vind ik altijd leuk voor bikini's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke bikini top, zwart past altijd mooi. Kun je ook mix en matchen met leuke kleurrijke broekjes :D
  x Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja leuk, zeker met een gekleurd broekje! Ik hou het even bij mijn bikini's van vorig jaar aangezien ik toch niet op strandvakantie ga. En tsja 4 paar ofzo is wel even 'genoeg' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de afgelopen week suf gezocht naar leuke bikini's . Ook bijd e H&M maar zag deze niet :(
  Uiteindelijk bij de primark dingen gevonden!

  leuke iig ;)


  <a href="http://www.theffactor.nl”> XOXO faye van The F. Factor</a>

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze is leuk hoor! ik heb zelf ook zoiets in de kast liggen. De bikini's bij hunkemoller zijn idd erg overdreven duur.

  BeantwoordenVerwijderen