Schattige notitieboekjes

6/18/2014


Gek zijn op notitieboekjes. Herkenbaar voor de bloggers onder ons? Mij maak je er in ieder geval heel blij mee. Het is niet zo dat ik iedere dag fanatiek de boekjes vol schrijf met mijn levensverhaal, maar ik vind het leuk om af en toe een bladzijde te vullen. Momenteel gebruik ik er eentje die multifunctioneel is. Ik schrijf er ideetjes voor mijn blog in, maar ook to do lijstjes. Van mijn lieve vriendinnetje Lydia kreeg ik deze twee leuke boekjes.Het kleine boekje is ontzettend ideaal om mee te nemen in m'n tas. Lekker compact, dus dan word mijn handtas niet gevuld door een heel boekwerk. De grotere zou ik wat minder snel meenemen, maar die kan ik dan thuis gewoon vol kladderen. Misschien ga ik in deze wel een soort 'summer list' maken met dingen die ik deze zomer wil doen dan van iedere gebeurtenis een foto plakken zodat ik later kan terug kijken op mijn zomerdagboekje (een idee uit deze video). 

Ben jij een mede-notebooklover? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Aaah wat super leuk dat ik je gisteren tegen kwam meid. Ik zag er helemaal niet uit haha, net klaar met werken. Die notitieboekjes zijn echt heel schattig. Ik en dol op van die boekjes hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond het echt super leuk om je zo tegen het lijf te lopen!

   Verwijderen
 2. Ze zijn er in alle soorten en maten, echt heel leuk :) En zeker handig, want ik denk altijd aan zoveel maar de helft vergeet ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ik ben ook dol op notitieblokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb toevallig vandaag ook een notitieboekje gekocht om al mijn "blogideetjes" in op te schrijven. Ik kwam erachter dat het allemaal te veel was om te onthouden (een goed teken toch :P). Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ben gek op (schattige) notitieblokjes. Kan er nooit genoeg hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat zijn ze leuk! Ik houd van notitieboekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik heb er ook helemaal fan van

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi notitieboekje! Zelf gebruik ik eigenlijk altijd de online notitie op OneNote online.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn wel heel erg leuk, ik heb volgens mij wel een jaarvoorraad aan notitieblokken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een schattige notitie boekjes, heel handig voor to do lijstjes :)


  ~Xx~ julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn erg leuk vooral met dat neon roze en notitieboekjes kan je nooit genoeg hebben x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die zijn echt cute. Ik heb een Moleskine boekje, echt zo fijn. Ik gebruik hem nu alleen weinig omdat ik niet veel op de planning heb staan behalve leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super schattige boekjes!
  Ik ben ook dol op notitie boekjes.
  Ik vind vooral de kleinere handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. die zijn echt super leuk! Ik had echt 789636 notitie boekjes waar ik niks mee deed, maar toen bedacht ik me dat ze ook prima als schrift voor school konden dienen (ze zijn ook veel steviger dan gewonen schriften).
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn heel leuk! Ook ik ben er gek op hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schatjes! ik kan echt niet genoeg notitieboekjes hebben haha!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen