Warm weather means denim shorts

6/10/2014
Het is warm buiten. Echt warm. Ik ben helemaal niet zo'n extreem 'warmte mens'. Het liefst heb ik dat het lente is en dat ik een shirtje aan kan zonder dat ik me kapot zweet. Natuurlijk heeft het warme weer ook wel z'n voordelen. Het warme weer is namelijk een reden waarom mijn ouders de barbecue aan zouden zetten. Ik heb nu al twee keer gebarbecued in de afgelopen twee weken en dat is een zeldzaam fenomeen. Wij zetten de barbecue nooit zo vaak aan, terwijl ik het zó lekker vind. We hebben een nieuw loungeset gekocht en ik denk dat dat de tweede reden is voor mijn ouders om hem aan te zetten. Want dat is natuurlijk het pure vakantiegevoel. Een barbecue aan, terwijl je op een loungebank zit. Met dit weer vind ik het ook heel leuk dat ik lekker korte broeken aan kan doen. In Londen kocht ik twee nieuwe, want ik was echt desperately op zoek naar een paar denim shorts. Ze zijn zó handig. Ik combineer ze werkelijk waar met van alles. Heel graag draag ik ze met een simpele zwarte top. Ik vind die look heel leuk staan.


Tijdens de fotoshoot droeg ik de shorts ook. Ik combineerde ze die dag met een wit blouseje van New Look en een ketting die lekker statement is. Om de look af te maken droeg ik kanten gympjes van H&M. Ik ben ook echt verliefd op de look met het witte blouseje. In de winter wil ik ze vooral ook vaak gaan dragen met een panty eronder. Mensen hebben daar altijd een verschillende mening over, maar ik vind het leuk staan.

Dragen jullie ook graag denim shorts? 

Ook leuk?

21 reacties

 1. Wat een leuke outfit! Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit, super zomers! Ik heb de afgelopen dagen ook alleen maar in denim short gelopen(:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa superleuk, ik draag ook zo graag shorts :) lekker praktisch en toch fashionable! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit! Gaaf broekje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik ben gek op denim shorts!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave oufit! Ik hou van shortjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit! ik hou van denim shortjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfit heb je aan zeg! Staat je ook super. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! & heerlijk he, lekker buiten barbecueën!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind zomer dan wel leuk. Maar toch vind ik het dan niet leuk als het echt heel warm is er mag van mij ook wel een windje voorbij razen! Leuke outfit! op het moment ben ik nog opzoek naar een perfect zittende short!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke outfit, je shortje is tof! Ik ben trouwens heel benieuwd naar de foto's van die shoot haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat shortje is echt super tof! Ik draag in de winter inderdaad soms ook shorts met een panty en ja, de meningen verschillen behoorlijk. Maar hey, ik vind het leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik draag heel graag denim shortjes in de zomer, lekker gemakkelijk!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hou ook echt van korte spijkerbroekjes! Leuke outfit heb je aan, ik hou dr van!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ja zo'n short is echte must have voor de zomer. Ik vind het alleen wel lastig om een leuke te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een lounge set is zo fijn :)
  Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oeh, ja, denim shorts zijn zo leuk! Ik heb er ook twee in mijn kast liggen: één met kant en één met studs. Zo gaaf! Ik vind je outfit bij de fotoshoot ook zo leuk. Leuk gecombineerd met het blouseje en de statement ketting!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen