Inspiratie voor mijn nieuwe kamer

6/23/2014


Ik ben totaal geen fanatiek Pinterest gebruiker. Af en toe scroll ik door wat foto's om outfit inspiratie op te doen, maar dit komt niet erg regelmatig voor. Hierdoor heb ik nooit echt de gemerkt hoe leuk Pinterest kan zijn. Daar is verandering in gekomen. Want ik ga op kamers. En dat betekent dat ik mijn studentenkamertje helemaal zelf moet gaan inrichten en dat ik al mijn dromen die ik had over de inrichting van de perfecte kamer kan waarmaken. Mijn probleem is wel, dat ik van alles wil. Het enige wat ik echt zeker weet ik dat ik veel lichte kleuren wil gebruiken. White perfection. Zo blijft mijn kamer lekker ruimtelijk en lijkt de twintig vierkante meter misschien wel dertig vierkante meter. Er volgt nu dus een dosis (voornamelijk extreem lichte) inspiratie die ik ga gebruiken voor de inrichting van mijn nieuwe huisje.
Wat vind jij van deze inspiratie? Ben jij ook dol op lichte tinten? 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Fijne inspiratie! Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik een eigen kamertje/huisje heb, vooral voor het inrichten haha. (Met een onbeperkt budget natuurlijk ;)) Al gaat dat waarschijnlijk niet lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke ideen en inspiraties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word heel hebberig en inthemoodforhetveranderenvanmijnkamer van deze foto's. Precies mijn stijl! (:
  Liefs. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je op kamers gaat, lijkt me heerlijk! Ik snap wel dat je het zo wit wilt, oogt altijd netjes en groter. Spiegels brengen ook meer ruimte :) De allerlaatste foto rechts, is wel een super gaaf idee zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh wat fijn dat je op kamers gaat! Ik vind die lichte tinten ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind kamerinspiratie altijd zo leuk om naar te kijken ik krijg er altijd heel veel ideeën van!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke inspiratie! Veel plezier met je nieuwe kamer xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke inspiratie is dit zeg. Hier word ik spontaan vrolijk van hihi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie inspiratie zelf hou ik ook wel van lichte tinten maar zwart qua meubels vind ik ook weer erg mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh heerlijk dat soort kamertjes! nice post!

  BeantwoordenVerwijderen