Catrice Infinite Shine Lipgloss

6/20/2014


Op de blog van Denise (check her out!) won ik deze lipgloss van Catrice in een leuke beauty pakketje. Ik had de lipglosses van Catrice nog niet geprobeerd, dus ik was benieuwd. De kleur was in ieder geval veelbelovend, want zo'n knalroze lipkleur had ik nog niet in mijn collectie. Lees snel verder voor mijn mening over deze zomerse lipgloss.


De verpakking is gewoon zoals ik gewend ben van Catrice. Eenvoudig, maar prima. Ik stel het wel heel erg op prijs dat je de kleur gewoon al aan de buitenkant ziet, want dit is bijvoorbeeld bij sommige lipsticks niet het geval. Ook vind ik het heel leuk dat de lipgloss een naam heeft: 150 Pink Twice. Bij het openen ruik ik een zoete geur. Na het aanbrengen is deze gelukkig niet overheersend.

De kleur vind ik geweldig! De roze kleur heeft een fuchsia-achtige teint en deze vind ik heel mooi staan bij mijn blauwe ogen. De uitstraling van deze kleur is super vrolijk en zomers. Thanks Denise, hij komt op het goed moment. De substantie is fijn. Het is geen vieze, plakkerige lipgloss. Daar heb ik echt een hekel aan, want dan is het ook een rotwerk om de gloss van je lippen af te krijgen. Dit product gaf geen enkel probleem bij het verwijderen met een make-up remover doekje. Hij voelt lekker zacht aan op mijn lippen.
Ik ben dik tevreden over deze lipgloss. Voor een budgetmerk als Catrice vind ik de kwaliteit prima en het grootste pluspunt vind ik de kleur. Hij geeft een heel vrolijk details aan een dagelijkse make-up look. Hij is aan te raden als je op zoek bent naar een budgetproof lipgloss die er lekker fleurig uitziet en goed aanvoelt op je lippen.

Heb jij ervaring met de lipglosses van Catrice?

Ook leuk?

18 reacties

 1. Ah wat leuk dat je er een review over schrijft! Hij staat je super! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje ! Staat je mooi ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw meid wat een prachtige kleurtje is dit zeg. Hij staat je heel mooi. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kleurtje! Hij geeft lekker veel kleur af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woah pretty kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje zeg! Staat je ook heel goed :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje, staat je goed! Ikzelf ben geen lipgloss fan, maar meer een lipstick typ. Maar het is zeker iets om over na te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi! <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kleur staat je inderdaad echt helemaal te gek! Perfect voor deze zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super mooie kleur! Je hebt echt een leuke blog, ik volg je nu. X

  BeantwoordenVerwijderen