My week in photos + reminder winactie

6/16/2014


De afgelopen week was een drukke, maar geweldige week. Ik haalde mijn havo-diploma en we hadden een geweldig examengala. Om de nieuwe week goed te beginnen, ga ik morgen de winnaar van de winactie bekend maken. Vorige week zette ik een Instagram diary online en ik vond dat eigenlijk wel heel leuk om te doen, dus deze week een 'my week in photos'. Kijk snel verder!


De tekening die Aline van mij maakte vind ik nog steeds zo mooi! Het is zo'n grote eer om nagetekend te worden. Naast de tekening zie je foto's van mijn shorts waar ik een artikel over schreef en een heerlijke smoothie die mijn moeder maakte. Het was vorige week heerlijk weer en ik ben best teleurgesteld dat het nu echt te koud is voor shorts en rokjes. Daaronder zie je foto's van Claudia die een champagne fles open probeert te maken. Oh, wat mislukte dat toch erg. Schudden, schudden en nog meer schudden, maar dat ding wilde gewoon niet open. Uiteindelijk lukte het en de kurk vloog een paar meter verder over onze schuur heen. Overigens was het rosé champagne en vond ik hem vreselijk vies, dus heb ik maar lekker prinsessen champagne gedronken. En deze smaakte wel lekker.


Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan de winactie. Je kunt deze ketting van de Forever 21 winnen die ik in Londen heb gekocht. Heb je nog niet meegedaan? Klik dan hier. Morgen maak ik de winnaar bekend. En naast dit goede nieuws heb ik nog meer goed nieuws. Ik heb namelijk de 200 volgers gehaald. Ik ben blij! Jullie zijn allemaal lieve kipjes en ik vind het nog steeds super leuk om te bloggen.

Hoe was jouw week? 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Gefeliciteerd! Wat een mooie tekening en foto's zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel en gefeliciteerd met je 200 volgers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je 200 volgers! Volgens mij deed ik al mee aan de winactie, maar ik zal even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je al weer 200 volgers hebt! Natuurlijk doe ik al mee aan de winactie, ik vind de ketting ontzettend leuk. Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 200 volgers!

  Ik heb ook een winactie geplaatst op mijn blog, kijk snel!: blueberrydreamers.blogspot.nl
  xErin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke feestelijke foto's! Je bent vast nog helemaal in de wolken van je geslaagdheid ;) Van harte ook met je 200 volgers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je volgers en dat je geslaagd bent !. super goed van je. Je zal wel heel erg blij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een heerlijk gevoel dat je geslaagd bent meid <3 En wat zag je er mooi uit op je gala zeg. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's, die tekening is echt tof gedaan! Proficiat met je 200 volgers ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteeeeerd met je 200 volgers ! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's en proficiat met je diploma!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk meid ziet er goed uit congretz :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd dat je bent geslaagd! Echt super!
  Mooie galajurk had je aan ook :)

  BeantwoordenVerwijderen