Winactie uit Londen! -gesloten-

5/27/2014Het wordt tijd voor een winactie! Dit is de allereerste op mijn blog en ik ben ontzettend excited. De winactie is er niet per se voor een bepaalde gelegenheid. Ik word gewoon heel vrolijk van al jullie lieve comments en daarom is dit een soort van bedankje. Oh, en een heel klein beetje, omdat ik eindelijk een eigen domein heb. Wil je kans maken om deze ketting te winnen? Lees dan snel verder!

Ik kocht deze geweldige ketting in Londen bij de Forever 21. Ik vind de sieradenafdeling daar echt prachtig en nadat ik een poosje rond had gekeken, besloot ik deze mee te nemen. Ik vind het zelf super leuk, dus ik ben eigenlijk wel een klein beetje jaloers op degene die hem wint.

Wat moet je doen om kans te maken:

- Beauty behind clouds volgen op Bloglovin.
- Dit artikel liken op Bloglovin.
- Een reactie achterlaten met een geldig email adres.

Je kunt meedoen vanuit Nederland. Op maandag 16 juni zal ik de winnaar bekend maken een mailtje sturen naar de gelukkige. Succes!

Ook leuk?

33 reacties

 1. Supergave winactie! Ik doe zeker mee, mijn e-mailadres is daphne_goorden@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winactie! Heb alleen geen bloglovin, dus kan niet meedoen. Succes aan de rest! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waah wat een supermooie ketting! Ik doe graag mee :D mijn e-mailadres is senoritabytessa@hotmail.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeeh wat lief dat je voor je lezers een eerste winactie hebt georganiseerd. De ketting is prachtig! Ik doe mee <3 Ik volgde je natuurlijk al lang op Bloglovin en heb het bericht geliked :) ( info.lovinglifeiseasy@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauww wat leuk!! alles gedaan! meidenblogs@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK BEN VERLIEFD OP DEZE KETTING OMGGGGGG
  ik hoop dat ik hem win aahhhhhhh
  anoukvanhoudt@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooie ketting! Ik volg je al een tijdje via Bloglovin en ik heb dit bericht geliket(: En nog gefeliciteerd met je eigen domein! (: (randomstuff.nl@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blog heb je!
  Misschien is dit iets voor jou...
  WIN: €50 shoptegoed voor Van Haren; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR VAN HAREN GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je domein ! Ik doe mee met je leuke winactie ! xx doityourselfxoxo@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, wat een ontzettend mooie ketting! Ik zou graag een kansje willen maken: bigcozysweater@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super leuk dat je deze gave ketting met ons wilt delen! Ik ben gek van de accessoires van de Forever 21, deze is ook prachtig. Lekker summerproof! Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com.
  Liefs, Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige ketting ik doe maar al te graag mee. Ik ben de laatste tijd echt verliefd geworden op statement kettingen. Natuurlijk ook gefeliciteerd met je domein.

  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked. veel liefs en fingers crossed<3

  britthuntjensx@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie ketting ga je weggeven, ik doe erg graag mee heb alle stappen gedaan en je kan mij bereiken via: info@alexaslovelyworld.nl, heel veel succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Die is prachtig. Ik doe mee! Liefs,
  Amerens (amerensjansma@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh gefeliciteerd met je domein zou ik mogen weten waar je dit gedaan hebt. Ik ben namelijk aan het twijfelen of ik dit zou doen of ik stap toch over op wordpress? Leuke winactie en natuurlijk doe ik mee!
  Ik volgde je al op bloglovin en ik heb het artikel geliked. shotonatoplocation @hotmail. com (zonder spatie natuurlijk!)

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Ik heb mijndomein.nl gebruikt. Het lukte me alleen niet zelf en het was heel frustrerend. Ook kreeg ik telkens laat antwoord van degene van het bedrijf die me hielp en uiteindelijk heeft m'n site er twee dagen uit gelegen. Ik werd gelukkig benaderd door ene Petra op Twitter en zij wilde me helpen. Zij heeft het voor me opgelost en ik ben nu super dankbaar dat het allemaal werkt. :)

   Verwijderen
 16. Oeh, die ziet er prachtig uit! Gefeliciteerd met je eigen domein, trouwens! Eerst kon ik je blog inderdaad niet meer vinden, maar gelukkig is 'ie er nu wel weer :) . Met de winactie doe ik graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin' en heb het bericht geliked. Mijn e-mailadres is femkesstyle@gmail.com. Zo'n ketting heb ik nog niet en staat al heel lang op mijn wishlist, dus dat wordt duimen :D .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super leuke winactie zeg. Ik doe graag mee. Ik volgde je uiteraard al op bloglovin, en heb je bericht geliked <3 Mijn email is: rosannevandierenn@hotmail.com
  Succes allemaal! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lieve Claudia,
  Ik ben zo trots op jou, je blog is echt geweldig!
  Ik heb geen bloglovin, maar ik volg je in real life haha.
  Liefs, Aline

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aah leuk dat je een domeinnaam hebt :)
  En nice winactie ik doe mee!
  Leuke blog heb je trouwens, neem je ook eens een kijkje op mijn blog, misschien kunnen we elkaar volgen, ik volg je nu iig op bloglovin! :)

  Love, Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt een heel mooie ketting! Ik wens iedereen veel succes toe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke ketting! Hij lijkt me heel leuk boven op een jurkje of spijkerblousje. Ik zou graag kans maken, ik volg en like je op bloglovin (beautyding). Veel succes, emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kletsnat van werk thuis gekomen
  Bloglovinnummer 22 onder; Bjorn Gijsberts
  Twitter tweet nr.82 onder;Dinie Gijsberts
  Pinterest onder; DinyG
  Google+ gedeeld onder; Diny gijsberts
  dinie.gijsberts@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Angela van der Waal28 mei 2014 om 21:45

  Wat een beauty! Ik beeld mij al helemaal in hoe ik hem leuk kan dragen bij een jurkje. Fingers crossed!
  angelacatharina@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke winactie. Ik doe mee!
  sepia {at} home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat leuk dat je london was. London is echt mijn favoriete stad. Laatst ben ik ook bij forever 21 geweest en ik heb spijt dat geen sieraden heb gekocht want die waren echt prachtig. Ik draag graag statement kettingen dus ik doe graag mee voor deze prachtige ketting. Ik volg je via bloglovin.

  funky_django@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Super leuk! Ik wist niet dat je een win actie had tot je vorige artikel haha. Ik doe gelijk mee. De forever 21 heeft echt hele leuke sieraden.
  murielklavers@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gafe ketting. Ik doe zeker mee! Leuk dat je een eigen domein hebt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Oh ik heb nog niet meegedaan. Bij deze dus!
  Ik volg je op Bloglovin en ik zal dit artikel even liken.
  Mijn e-mail is loisannejansen@gmail.com

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh, leuk! Ik doe graag mee. Hele mooie ketting. Gefeliciteerd met je domein, voelt toch als een grote stap he?! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen