Lieve lila nagellak

5/06/2014Voor mijn verjaardag kreeg ik deze nagellak van Miss Sporty. Ik vind lila een prachtige kleur in de kleur 3269. Het is een mooie, zachte kleur. Ik besloot vandaag mijn nagels te lakken met deze lieve kleur. Nagellak van Miss Sporty is nooit mijn favoriet geweest, dus ik ben benieuwd naar deze!
Ik begin met het aanbrengen van een doorzichtig lakje van Essence, zodat mijn nagels beschermd zijn en niet zullen verkleuren. Deze laat ik even drogen. Dit neemt maar weinig tijd in beslag, omdat hij 'quick dry' is. Handig voor personen als ik zonder geduld. Daarna breng ik één laagje aan van de lila nagellak.


De nagellak dekt jammer genoeg nog niet goed na één laag. Ook kun je op de foto goed zien dat hij strepen achterlaat. Daarom laat ik de eerste laag drogen en breng ik een tweede laag aan. Hij droogt redelijk snel, wat een pluspunt is.
Na twee lagen is de dekking goed genoeg en ik het streperige ook weggetrokken. Ik ben best tevreden over deze nagellak, maar vooral de kleur vind ik geweldig. Hij scoort beter dan mijn verwachtingen, want ik vind het resultaat heel mooi!

Dragen jullie wel eens lila nagellak? 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Eigenlijk draag ik nooit lila nagellak, maar het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lakje zeg. Zulke kleurtjes zijn altijd leuk, en zo'n kleurtje heb ik ook :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf kleurtje zeg! In de winkel was ik hem gewoon voorbij gelopen, maar hij is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jammer dat de dekking niet perfect is ;) maar de kleur is wel super mooi!!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zo'n kleur van Barry M, ik vind het echt een toffe kleur! De lakjes van Miss Sporty vind ik altijd wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kleurtje, ik word er helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een leuk lente/zomer kleurtje! Mooi gelakt trouwens, en wat heb je 'lieve' nagels -dit klinkt heel stom- Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik hoor echt vaker dat ik lieve nagels heb :D

   Verwijderen
 8. Erg leuk kleurtje! Zelf draag ik eigenlijk nooit lila, vind het wel super cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik neig de laatste dagen ook meer en meer naar lila nagellak, dus ik denk dat ik me er ook maar eens eentje ga kopen :)
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee, wat toevallig, dat kleurtje heb ik ook! Inderdaad een heel lief kleurtje :D . En lekker budget! Ik heb inderdaad ook dat 'ie strepen achterlaat, maar ja, twee laagjes is niet een ramp om aan te brengen ;) .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen