Outfit: Zwart met witte hartjes

5/25/2014


Goedemorgen! Ik heb net een paar uur heerlijk geslapen, om het slaaptekort van de busreis naar Londen in te halen. Deze week zal ik een verslag typen over hoe het was. Ook heeft mijn site er twee dagen uitgelegen en werd je doorverwezen naar mijndomein.nl. Ik probeerde het op te lossen, maar het lukt niet en het duurde met veel te lang. Ik heb dus maar besloten om even nog geen eigen domein te hebben voor hoelang het nodig is, want het kunnen zien van mijn blog vind ik veel belangrijker. Hoe dan ook, naar de outfit: Aline ( van de geweldige illustraties ) heeft een nieuwe camera gekocht en we konden niet wachten om hem uit te proberen en een paar leuke outfitfoto's te maken. Ik trok mijn shorts aan die ik heel lang geleden heb gekocht, zodat mijn extreem witte benen misschien iets bruiner zouden worden. Ik combineerde de shorts met een topje en sandaaltjes.
Top: Brave Soul - Shorts: V&D- Sandalen: New Look - Tas: H&M

Liefs Claudia 

Ook leuk?

11 reacties