Deze ketting is zo tof

5/15/2014
Op de blog van Leneth (check her out!) won ik deze super leuke ketting. Ik zou zoiets zelf nooit kopen, maar eigenlijk vind ik het super leuk. De ketting ziet er een beetje Aziatisch uit. Ik word super vrolijk van de kleurtjes. Ik had nog nooit zo'n ketting als deze gezien.Het is echt een grote uitdaging voor mij om de ketting leuk te gaan combineren. Maar ik heb goede moed en ik zal zeker een goede combinatie vinden. Naast deze ketting won ik ook nog een prachtige lipstick van Rimmel, maar daarvan komt snel een review online!

Hoe zouden jullie deze ketting combineren? 

Ook leuk?

15 reacties

  1. Dit is inderdaad een onwijs gave ketting. Ik denk dat ik het met een leuk zwart jurkje zou combineren hihi. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed idee! Ik ga vanaf nu gewoon m'n ogen open houden voor een mooi, zwart jurkje :)

      Verwijderen
  2. Het is een super leuke ketting! Sowieso op een effen top of jurkje, zwart zal sowieso leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die is inderdaad heel leuk ja :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaah lief haha! Het was voor mij ook een heel anders-dan-anders item om te kopen (heb 'm zelf ook). Ik draag 'm met een basic wit, wat wijder topje en zwarte jeans! Gaat vast helemaal goed komen, dat combineren ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, heel mooi! Ik zou de ketting met een wit blousje combineren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Normaal zou ik ook niet zoiets kopen, maar als ik hier zo die combinaties lees, moet ik er toch maar eentje aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldige ketting! Ik zou 'm heel classy op een zwart shirtje dagen!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie ketting zeg! Ik zou hem denk ik combineren op iets dat effen en zwart is, maar je kan bijvoorbeeld dan wel weer kleur toevoegen als je er een zwart t-shirt met een gekleurd rokje draagt of zoiets :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oh wauw wat een mooie ketting!
    Perfect voor deze zomer ;)

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een super mooie ketting, mooi op een zwart shirtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is heel leuk en leuk dat je hem gewonnen hebt!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen