Photo diary - Strand

5/12/2014Afgelopen vrijdag gingen we er met alle examenkandidaten en een hoop leraren op uit. We bezochten het strand op Rockanje en er was een strandtent afgehuurd waar we de rest van de dag en avond onze tijd doorbrachten. Het weer was werkelijk waar dramatisch. Regen en wind. Het leek wel een orkaan. We werden zowat gezandstraald. Gelukkig waren een paar momenten waarop het zonnetje doorkwam en het stopte met regenen. Van die momenten hebben we genoten en gelukkig was het binnen lekker warm.Met de allerleukste meiden! We dronken heerlijk warme chocolademelk met slagroom. Hier zit nog wel een leuk verhaaltje achter. De chocolademelk was in eerste instantie niet te drinken. Het was gewoon water met een lichtbruin kleurtje, iel! We zijn teruggegaan naar de bar en hebben alsnog 'lekkere' chocolademelk gekregen.
Met een nieuwe laag slagroom. :)

Het was een super leuke afsluiting van het schooljaar met 's avonds een leuk feestje! Nu ben ik druk bezig met mijn examens. Vandaag had ik de eerste: kunst algemeen. Het leek wel redelijk te gaan en het viel allemaal heel erg mee. Ik was zó zenuwachtig. Morgen is het tijd voor examen nummer twee: Nederlands. Ik vond het trouwens echt super lief dat jullie me allemaal succes wensten voor mijn examens op mijn vorige artikel. Alle andere examenkandidaten, heel veel succes!

Zijn jullie wel eens gezandstraald op het strand? 

Ook leuk?

11 reacties

 1. Wat heb je leuke foto's gemaakt zeg! Het ziet er allemaal heel gezellig uit. Heeel veel succes morgen, je kant het <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk & gezellig uitje zeg! Prachtige foto's heb je ook gemaakt<3 Heeeeeel veel succes met je examens, you can do it ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me nog herrineren dat ik een x in de zomer naar het strand ging en dat 's middags het weer compleet omsloeg. Ik was nog vrij klein en m'n vader moest me vasthouden, anders was ik weggewaaid. En huilen natuurlijk, ik was inderdaad compleet gezandstraald haha!
  Dan had jij het een stuk beter bekeken daarbinnen, lijkt me erg gezellig zo'n afsluiter !
  Succes weer met je examens !! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh nee nu krijg ik spontaan trek ik chocomelk hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Heel veel succes met je examens :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's haha gezandstraald ik krijg dan altijd zo'n pijn aan mijn gezicht. Het voelt het zelfde als door de hagel fietsen. En door dit koude weer was ik ook helemaal voor de chocomelk gegaan!
  Heel veel succes met je examens!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke foto's! stranden zijn zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen