April favorieten

5/03/2014

Het is mei! In april was is jarig, had ik lang vakantie en was het koningsdag. Heel veel leuke dingen! Voor mijn verjaardag kreeg ik veel nieuwe producten die ik allemaal kon uitproberen en er zaten een paar hele fijne tussen. Ook producten die ik al langer had, gebruikte ik deze maand vaak.

♥ Body Oil Spray van Etos
Dit product is echt ideaal. Als ik net mijn benen heb geschoren, is mijn huid heel droog. Dit product spray je op je huid en je smeert het uit. Het voelt echt als olie, maar het trekt snel in je huid. Het laat dus geen vervelende vettige huid achter, maar je huid voelt zijdezacht. De het een spray is, is geweldig in gebruik. 

♥ Pure Coconut hand & nail cream.
Deze handcrème vind ik heel fijn. Hij trekt namelijk snel in en na gebruik kun je dus snel weer normaal functioneren met je handen. De geur is niet te overheersend, maar heel zacht. 

♥ Victoria's Secret love spell. 
Jullie zagen in mijn shoplog dat ik hem heb weten te bemachtigen! De bodymist van VS die iedere blogger wilde hebben en overal veel te snel uitverkocht waren. Wat trouwens grappig is, is dat ik hem dinsdag nog zag staan bij een kleinere vestiging van de Etos bij mij in de buurt. Daar was hij dus nog helemaal niet uitverkocht. Hoe dan ook, ik vind de geur heerlijk. Hij ruikt heerlijk naar perzik. Zoet en fris. 

♥ NYC waterproof eyeliner pencil. 
Deze eyeliner gebruik ik als ik een smokey effect wil maken op mijn ogen. Ik trek dan een lijntje bovenop mijn bovenste wimperrand en vervaag hem dan met een oogschaduwkwastje. Op deze manier is het niet een harde lijn, maar ziet het er net wat zachter uit. 

♥ Dove purely pampering bodylotion with pistachio cream and magnolia.
Van dit product schreef ik een review. De geur is zo lekker en hij verzorgt geweldig. Echt een topper! 

Heb jij één van deze producten wel eens geprobeerd? 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Die Bodymist lijkt me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Z A L I G E producten !!! Echt wel nice!
  Houd vooral van cocos, de bodyoilspray zou ik ook wel willen uittesten (benen zijn nog zooo droog door ze wat te verwaarlozen)
  Is de NYC waterproof echt waterproof?
  xo Leila
  http://leopardxlipstick.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, hij is niet 100% waterproof, maar ik vind dat niet vervelend.

   Verwijderen
 3. Leuke favorieten! Ik ben echt zooo benieuwd naar de bodymist. Ik hou enorm van de geur van perzik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verkopen ze Victoria Secret bij Etos?? of was het een eenmalige actie?
  Heel leuke producten alleszins!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love spell is zo fijn! ook één van mijn favorieten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Body Oil Spray lijkt mij heel fijn. Klinkt echt als iets handigs! Ik vind de body lotions van Dove ook altijd fijn, maakt niet uit welke 'geur', ik ben altijd happy. Ik krijg ze vaak van mijn oma. Die krijgt ze in haar pakket als ze weer een kaartje zegels volgeplakt heeft. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke producten, zelf heb ik de VS Love Spell bodylotion; ook echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne producten heb je gebruikt! Ik ben heel benieuwd naar de bodymist van VS :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne producten, ik ben echt heel benieuwd naar die bodymist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb al erg veel gehoord over die nieuwe Dove-variant. Heb 'm hier nog nergens zien staan helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke producten <3 Love spell is heerlijk he :)

  BeantwoordenVerwijderen