Review: Nieuwe Dove purely pampering bodylotion

4/27/2014


Mijn liefde voor de purely pampering producten van Dove is heel groot. Ten eerste vind ik ze allemaal super lekker ruiken. Ook zijn ze geweldig voor mijn huid. Mijn huid wordt altijd heel zacht na het gebruik van de producten. Voor mijn verjaardag kreeg ik een heel leuk pakketje van mijn ouders met producten van Dove. Deze nieuwe bodylotion zat erin met in de geur pistachio cream and magnolia. Zou deze bodylotion net zo fijn zijn als de producten van de purely pampering lijn die ik gewend ben?

Het is een typische Dove verpakking. Simpel en rustig. Ik houd daar wel van. De fles bevat 250 ml en is dus niet ontzettend groot. Van Dove heb ik ook wel eens grote flessen met bodylotion, maar ik vind het fijn dat ze ook flesjes in kleiner formaat maken.


De lotion is wit van kleur, maar naar goed uitsmeren zie je daar niets meer van. Je hebt ook maar een klein beetje nodig. Met de fles doe je dus best lang. De crème trekt redelijk snel in en de geur is heerlijk. Bij het aanbrengen ruikt het een beetje naar kokos ( ik denk dat een pistachegeur daar een beetje op lijkt ) en heel zoet. De geur verandert na het aanbrengen. De zoete geur wordt minder overheersend en hij gaat zachter ruiken. Deze geur blijft lang hangen.

Ik ben dik tevreden over de bodylotion van Dove! Hij voldoet 100% aan mijn verwachtingen en deze waren hoog, dus ik vind het echt een fijn product. Hij is zeker aan te raden voor meiden met een droge huid, want hij verzorgt heel goed. Dit vind ik ook van de andere bodylotions uit deze lijn, dus als je de geur niet fijn vindt, kun je kijken naar een andere variant. De geur vind ik persoonlijk heerlijk voor de de lente, dus ik ga hem veel gebruiken!

Wat vind jij van de producten uit de purely pampering lijn? 

Ook leuk?

14 reacties

 1. Hij klinkt erg lekker, ik ben sowieso al gek op Dove!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd hoe deze doucegel mij zal bevallen :)
  Wat heb je een leuke schrijfstijl!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken deze geur nog niet, maar het lijkt me echt een fijne bodylotion! Heb wel eerder eens een van Dove gehad en die beviel ook erg goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze klinkt zo fijn :) Ik ben benieuwd om hem eens te ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij klinkt heel erg fijn! Ik vind Dove sowieso altijd een goed merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heerlijk uit! Ik vind de geurtjes van Dove altijd een groot pluspunt: heerlijk zijn ze! Ik heb eigenlijk alleen maar showergels van ze, dus deze review komt goed van pas. Zo te zien moet ik deze maar een keer gaan proberen ;D .

  Xjes Femke
  Ps. Ik vind je nieuwe lay out echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij klinkt wel goed! Ik ben meestal niet zo gek op de geuren van Dove, maar deze geur lijkt me wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb nog nooit deze pampering producten gebruikt, maar het heeft me wel nieuwsgierig gemaakt!
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. klinkt als een goed en fijn product meid liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lijkt me heel fijn! Hij heeft ook een mooie verpakking, ziet er lekker uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh ziet er goed uit ^.^ Je nieuwe layout is trouwens echt super! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige foto's en fijne review! Ik zou zo'n bodylotion goed kunnen gebruiken voor m'n droge huid :) xo

  BeantwoordenVerwijderen