P2 Sand Style Polish

4/03/2014Het lijkt alsof ik op het strand zit! Als ik over mijn nagels wrijf voelt het als zand aan. Naast dit ontzettend leuke effect, heeft de nagellak ook een hele mooie kleur! Ik ben heel blij met dit pareltje van het Duiste merk P2. Ik lakte mijn nagels er vandaag mee en op mijn nagels is hij ook heel mooi.

Het flesje is mooi en vooral lekker simpel. Op het eerste gezicht lijkt de lak donkerrood en dit is ook de kleur van de dop. Maar als je hem eenmaal op je nagels aanbrengt, is het een paars lakje met gouden glitters. Omdat er glitters in zitten, lakte ik eerst mijn nagels met een doorzichtige coat van Essence. Ik bracht een laagje van de P2 nagellak aan en wat een goede dekking! Ik heb maar één laag aan hoeven brengen voor mooi gedekte nagels. Dit maak ik bijna nooit mee met goedkopere nagellak. Zoals op het flesje staat voelt de nagellak op mijn nagels zanderig aan. Dit is het eerste lakje dat ik heb met dit effect en ik vind het heel leuk! Hij heet seductive, nummer 030.

Ik ben dik tevreden over deze nagellak. Hij dekt al goed na één laag en de kleur is prachtig! Mocht je over een poosje naar Duitsland gaan, dan zou ik zeker even kijken naar de lakjes van dit merk. Ik ben wel benieuwd hoe het proces van het eraf halen zal gaan. Ik heb altijd een beetje ruzie met glitternagellak als ik deze eraf wil halen.

Zijn jullie bekend met nagellak van P2? 

Ook leuk?

21 reacties

 1. Ben ook benieuwd of je hem er makkelijk zal af krijgen. In ieder geval past het kleurtje goed bij dit mooie weer!
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een mooie kleur! P2 ken ik wel qua naam maar heb er zelf nog niks van x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat effect is zo gaaf! Mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat het nu net zo zijn dat ik volgende week naar Duitsland ga. Even lekker shoppen bij de DM. Mag ik vragen hoe duur deze lakjes zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, wat tof! Ik heb hem gewonnen, maar ik heb het even opgezocht en ze zijn 1,95 per stuk! Budgetproof dus!

   Verwijderen
 5. Woow! Wat fijn dat hij binnen een laagje dekt, dat komt niet vaak voor. Het sand effect en het kleurtje vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, zo een lakje heb ik ook! haha, mooi kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi kleur, en wat een glittertjes!


  xxx Anna
  JOIN THE Yukojewelry GIVEAWAY!!
  A Tale of Two Shoes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een mooi kleurtje voor de lente.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind ze erg lastig te verwijderen.. of althans, je moet veel geduld hebben. Maar ze zijn het waard toch, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk kleurtje!
  Hij staat erg mooi op je nagels ;)

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi lakje zeg! 't geeft een tof effect met die gouden glittertjes :) xo

  BeantwoordenVerwijderen